İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
07 Mayıs 2024 11:41

Satın alma tarihi: 22 Mart 2024

Electrolux EP71AB14UG dikey şarjlı süpürgenin durumundan rahatsızlık duyuyorum. Satın aldığım bu ürünü alalı henüz 46 gün olmasına rağmen, borunun bağlantı tırnağı kırıldı. Tam olarak ne zaman kırıldığını bilmiyorum, ancak yaklaşık bir hafta önce olduğunu tahmin ediyorum. Bu tırnağın kırılmasıyla ilgili birkaç şikayet görüldüğünü fark ettim. Bu parçanın kırılmaya meyilli olduğunu düşünüyorum. Ürünün garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca, bu sorunu yaşayan diğer kullanıcıların cihazlarının da ücretsiz olarak değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Herhangi bir çaba harcamadan sadece evi temizlerken böyle bir sorun yaşamamız kabul edilemez. Eğer bir süpürge, kendi ağırlığını taşıyamayacak kadar dayanıksızsa, bu ciddi bir problem olarak kabul edilmelidir. Zor koşullarda para biriktirerek bu ürünü aldım ve tamir edilmesini veya değiştirilmesini istiyorum. Sorunla ilgili resimler de ekliyorum ve geri dönüşünüzü bekliyorum.

07 Mayıs 2024 13:05 (Şikayetten 1 saat sonra)
İbrahim
07 Mayıs 2024 13:12
Electrolux Dikey Şarjlı Süpürge Boru Tırnağı Kırılması

Müşteri hizmetleriyle e-posta yoluyla iletişime geçtim ve destek almak için servis distribütörlerinden biriyle iletişime geçtiğimde yanıt geldi. Yetkili distribütörlerinizden biriyle iletişime geçtiğimde aksesuarların garanti kapsamında olmadığı söylendi ve benden bir talepte bulunuldu. Tamiri için 700 TL. Ürün bir aydan kısa bir sürede bozuldu ve garantimiz var, kırık parçayı veya parçanın tamamını değiştirmek istiyorum.

Kasım
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu ben de yaşadım Electrolux garantifen değişimini sağladı fakat yeni gelen boru da takribi söylüyorum 3 ya da 4 ay dayandı o da gitti aynı yer kronik bir şekilde kırılıyor sürekli yani bunun da sonu yok her defasında servise gidip gelip duracağız. Ben artık hiçbir şey demiyorum. Dahada Electrolux almam.

Hakan sonucu yetersiz buldu

Hakan