Yetkili Servis Yüksek Ücretlerle Hayal Kırıklığına Uğrattı

21 Kasım 2024 21:375.744

ECA Citius Premix marka kombimin yıllık bakımının yapılması için yetkili servisle iletişime geçtim. Bakım esnasında türbin arızası olduğu tarafıma bildirildi. Ben de değiştirilmesini söyledim. Parçaya baktığımda plastik çakmak büyüklüğünde basit bir parça ve ücreti 1400 TL + 1100 TL bakım ücreti ödedim. Parçayı internet üzerinden araştırdığımda 200-300-400 TL gibi rakamlar gördüm. Yetkili servisin bakım esnasında basit bir parçanın onarılmasında bu kadar maliyetli olması, bir daha ECA yetkili servisi tercih etmeyeceğime sebep oldu.

21 Kasım 2024 21:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Mert T. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

25 Kasım 2024 14:40

Müşterimize h bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Yetkili Servis Hem Fahiş Fiyat Hem De Yeni Arıza Yarattı

5 Ağustos 2025 20:565.489

"ECA genel merkezi 12 Ağustos tarihinde bana telefon ederek işlemi yapan yetkili ECA servisi tarafından 800TL tutarlı iadenin aynı gün hesabıma yapılmasını sağlamıştır. Ayrıca, ECA genel merkezi yetkilisi ile şikayetçi olduğum yetkili servis tarafından kombime yapılmış olan işlemlerin kontrolünün sağlanması için Beylikdüzü İstanbul yetkili servisi dışında başka bir yetkili servis tarafından servis ücreti alınmaksızın gerekli kontrollerin Beylikdüzü yetkili servisi dışında başka bir yetkili servis ile belirleyeceğimiz tarihte yapılması hususunda ECA genel merkezi ile mutabık kalınmıştır."

1 Yorum

ECA Teknik Servis Güvenlik Açığı Ve Korsan Servis Sorunu

13 Aralık 2024 21:3713.757

ECA Citius Premix adlı kombinin (3 Yıllık) kullanıcısıyım. Kombi altından 1.5 bar su basıncı olduğu halde su kaçırdığı i...

ECA Teknik Servis Güvenlik Açığı Ve Korsan Servis Sorunu

Enes
ECA Klima Traktör Gibi Çalışıyor

ECA Klima TraktörGibi Çalışıyor

Serkan
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin

Öne ÇıkanKonular