Serel Marka Rezervuar Su Akıtıyor

20 Ağustos 2023 13:015.314

Haziran 2022'de sıfır aldığımız evdeki Serel marka gömme rezervuar bir yıl içinde su kaçırmaya başladı. Haziran 2023'te ECA müşteri hizmetlerine ulaştım ve aynı gün içinde servis geldi. Servisten gelen arkadaşlar iç takımı kontrol ederek parçalarda herhangi bir sorun olmadığını, montaj hatasından kaynaklandığını söylediler. Rezervuarın köprü kısmında ince ayar olduğunu ve bu ayarı yaptıklarını, basma butonuna sert basılmaması gerektiğini yoksa ayarının bozulup aynı sorunun yaşanacağını belirttiler. 250 TL servis ücretini ödedim, ancak iki ay sonra aynı sorun tekrar başladı. Tekrar müşteri hizmetlerini arayarak şikayetimi anlattım ve evi aldığım müteahhide ulaşarak fatura, garanti belgesi vb. belgelere ulaşırsam (eğer garanti kapsamındaki bir arıza varsa) servis ücreti ödemeden yardımcı olacaklarını söylediler. Faturaya ulaşabilirsem tekrar servis çağırmayı düşünüyorum. Konuyla ilgili çokça şikayet olduğunu gördüm ve ürünün hatalı üretildiğini düşünüyorum. Rezervuarda ince ayar ya da butona sert basma sonucunda ayarının bozulması gibi ifadeler sorunumu çözmediği gibi markanın güvenilirliğine de uygun düşmediğini düşünüyorum.

1 Destek
20 Ağustos 2023 13:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Özlem G. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

Özlem
22 Ağustos 2023 09:46

Müşteri temsilcisi tarafından şikayetin yayınladığı aynı gün dönüş yapıldı. 21 Ağustos tarihinde yetkili servis geldi. Gelen arkadaşlar rezervuar içindeki tüm parçaları kontrol ettiler. Sorunun kum benzeri küçük taşlardan kaynaklandığını söyleyip, gerekli temizliği yaptılar. Garanti kapsamında olmadığı için 320 TL servis ücreti daha ödedim. Şu an için sorun giderildi, keşke Haziran ayında gelen servis çalışanları işlerini özenle yapmış olsalardı (köprü kısmındaki ayar nedeniyle su akıttığını söylemişlerdi). İki ay içinde toplam 570 TL servis ücreti ödemek zorunda kalmasaydım...

24 Ağustos 2023 09:59

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

ECA Serel Gömme Rezervuar Kapağında Sürekli Arıza Ve Destek Talebi

7 Eylül 2025 13:181.243

"Sayın ECA Yetkilileri, Arızalı olan rezervuarım için göstermiş olduğunuz müşteri memnuniyeti yaklaşımınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım. Desteğiniz ve süreci sorunsuz şekilde yönetmeniz, ECA’nın yalnızca kaliteli ürünleriyle değil; satış sonrası desteğiyle de fark yaratan, müşterisinin yanında duran güvenilir bir marka olduğunu kanıtladı. Bu süreçte nazik ilgisi, çözüm odaklı yaklaşımı ve yönlendirmeleriyle sürecin bu kadar hızlı ve sorunsuz ilerlemesine katkı sağlayan Genel Müdürlük çalışanınız Olcay Bey’e ayrıca teşekkür etmek isterim. Böyle değerli çalışanlara sahip olmak, markanızın gücünü ve müşteri odaklı vizyonunuzu daha da anlamlı kılıyor. Müşteri hizmetleri ekibinizin profesyonel yaklaşımı ve samimiyeti de bu deneyimi benim için çok daha özel hale getirdi. ECA’ya olan bağlılığım bir kez daha güçlendi ve çevremde herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğimi özellikle belirtmek isterim. Kaliteniz, ilginiz ve bu örnek müşteri memnuniyeti anlayışınız için tüm ekibinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla."

ECA Serel Gömme Rezervuar Kapağında Sürekli Arıza Ve Destek Talebi

Ayıplı Ürün ECA Marka Sahipsizliği

Ayıplı Ürün ECAMarka Sahipsizliği

Mutlu
ECA Serel Rezervuar Su Kaçağı Ve Buton Arızası!

ECA SerelRezervuar Su Kaçağı Ve Buton Arızası!

Fatih

Öne ÇıkanKonular