Doğan sonuçtan çok memnun

ECA Proteus Kombi: Sürekli Arızalarla Başımız Dertte!

17 Ekim 2024 16:31

ECA proteus Premix 45 HD kombiyi 1-1,5 yıl önce aldık ve kullanıyoruz. Bu süre içerisinde 3 ya da 4 kez servis hizmeti almak zorunda kaldık. Kombi bugün F03 hatası verdi. En son 2024 ilkbaharında servis hizmeti almıştık, aynı zamanda bakım da yapılmıştı. F03 hatası baca sensörü arızasıymış. Değiştirdiler ve ne olur ne olmaz diye talebim üzerine bakım da yapıldı. İlkbaharda da bakım yapılmıştı. Daha önceden farklı marka kombiler kullandık asla bu kadar sık servis ve bakım hizmeti almadık. Baca sensörü niye arızalanır? Aşırı ısınma olduğunu söylediler. Bana çok normal gelmiyor. Ben servisi ve servis personelini eleştirmiyorum. Son derece hızlı müdahale ediyorlar, bu konuda sıkıntı yok. Ancak sanki bu kombide bazı parçaların kolay arızaya geçmesi gibi tasarlanmış bir sistem var diye düşünüyor insan ister istemez. Bir dahaki arıza ne zaman artık bilemiyorum. Eğer yakın bir tarihte tekrar arıza olursa bu kombiyi değiştirmeyi düşünüyorum. 1 yıl içerisinde bu kadar sık arıza normal değil.

17 Ekim 2024 16:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)
24 Ekim 2024 11:24

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

24 Ekim 2024 13:17

Ankara Bölge Müdürü Arda Beye cihaz hakkındaki açıklamaları ve bundan sonraki süreçte verecekleri teknik destek hizmetleri hakkındaki açıklamaları için teşekkür ediyorum.

Serap sonuçtan çok memnun

Serap
14 Aralık 2023 20:40
"Marka temsilcisi Nadir bey'e çok teşekkür ederim birebir teknik ekip arkadaşları yönlendirdi gidişatı ve sorunu çözdürebilmek adına çabaladı en başta sabrı için teşekkürler beni dinledi en ince detayı bile sordu anlattım ve sorunum çözüldü"
Rauf sonuçtan çok memnun

Rauf
29 Ekim 2024 21:39
"ECA genel merkezinden Arda Bey Size ne kadar teşekkür etsem azdır 7/24 iletisim sağlayarak çalıştığınız yere ne kadar layık olduğunuzu gösterdiniz çözüm odaklı naif hoşgörülü biri ile tanışmak beni ziyadesiyle memnun etti Umarım sizi daha üst noktalarda görürüz Çünkü ecaya çok katkı yapabilecek bir yapıya sahip. Konuya gelirsek arıza giderildi sadece su an zemin ısıtmadaki kalan hava alınması gerekiyormuş Arda bey 3veya 5 gün sonra arızanın devam edip etmediği ile ilgili tekrardan arayabileceğimi söyledi bu bile müşteri memnuniyeti acısından arti bir değer tüm saygı ve sevgilerimi ecaya değer katan Arda beye sunarım iyi çalışmalar"
ECA Yeni Alınan Kombide Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti
ECA Yeni Alınan Kombide Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti