Garanti Kapsamında Olmayan Servis Ücreti Şoku

Eser
29 Kasım 2024 10:24

Tavsiye üzerine ECA Proteus Premix kombi aldım. Halen 3 yıllık garantisi bulunmakta. İlk kez F52 kodunda hata verdiği için müşteri hizmetlerini arayarak servis kaydı açtım. F52 hata kodu 'ateşleme sisteminde arıza ' anlamına gelmektedir. Garanti kapsamında olmasına rağmen arıza tespiti için 580 TL servis ücreti alınacağı bilgisi verildi. Kombinin üzerinde zaten arıza tespiti kocaman yazıyor F52 diye. Ayrıca neden servis ücreti talep ediliyor. Hata kombiden kaynaklı değilse garanti dışında işlem göreceği ve ücret alınacağı bildirildi. Henüz servis gelmedi ama daha şimdiden bu kadar stres ve sorun yaşadığım için bir daha ECA ürün almayacağım. Asla kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Umarım pazartesi günü servis geldiğinde sorunsuzca çözüm bulunur. Aksi halde daha birçok şikayet kaydı açacağım.

29 Kasım 2024 10:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Eser G. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

Eser
29 Kasım 2024 11:39

Çağrı merkezinizden aradılar, ama sonuç yok. Öyle olması gerekiyor dediler. İlk defa bir beyaz eşya için garanti kapsamında servis hizmeti almıyorum. ECA haricinde böyle bir, r durum ile karşılaşmadım

02 Aralık 2024 18:10

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
19 Ekim 2024 23:18
"Özellikle teknik servis Ahmet Moralı beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Gece saat 23.00 da olsa gelip 1 saat boyunca arıza kaynağını tespit edip müdahale etti"

Müjdat
07 Kasım 2023 16:45
Ali sonuçtan hiç memnun değil

ECA Proteus Premix Kombi Sürekli Arıza Veriyor Servisler Kalıcı Çözüm Sunamıyor

Ali
10 Ağustos 07:56
Buğrahan sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Bakımında 45 Gündür Çözülmeyen Hizmet Eksikliği Ve Müşteri Mağduriyeti

Buğrahan
21 Ağustos 13:43
Ercan sonuçtan memnun

Ercan
06 Temmuz 2024 13:25
"Arda Bey'in ilgisi, servisin ilgisiz yaklaşımını değiştirdi. Teşekkür ederim."
ECA Kategorileri