ECA Proteus Kombi Sürekli Arıza Veriyor!

20 Kasım 2023 22:11
profile profile
20 Kasım 2023 09:24

10 aylık cihaz 4 kez arıza veriyor Bir önceki arızasında 3.200 lira benden para aldılar kullanıcı hatası deyip ECA bu 4 bozulması şikayetçiyim

20 Kasım 2023 22:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Arslan T. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

20 Kasım 2023 23:19

Şikayeti yazmadan önce Sultangazi Yetkili servise kombinin üzerindeki numaradan ulaşıp bilgi verdim Bana Hemen ürüne servisimiz 350 TL gibi bir ücreti var dedi gelip bakacaklar diye giriş yaptı ürün sıfır garantili ne ücreti dedim de Tamam o zaman vermezssiniz, dedi sistem yok o yüzdem göremiyorum dedi Sürekli arıza vermekte ve bu ürün ayıplı benim görüşüm Tüketici olarak bu yönde siz öncelikle servislerinizle iletişim halinde olun bence.

03 Aralık 2023 14:36

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

ECA Kombimde Tekrarlayan E01 Arızaları Ve Ücretli Servis Masraflarının Geri Ödemesini Talep Ediyorum

Yusuf
12 Şubat 22:03
eca-kombimde-tekrarlayan-e01-arizalari-ve-ucretli-servis-masraflarinin-geri-odemesini-talep-ediyorum-3.jpg

Sevgi
10 Aralık 2025 10:53