Remzi sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 01:28

ECA petek pişmanlıktır...

Kaliteli olsun dedik, fazla para ödeyerek ECA petek aldım. Komple evime aldığım peteklerden birinde boya dökülmesi, bir tanesinde ise boya kabarcıkları oluştu. Aldığım yeri arayarak durumu izah ettim ve servis gönderdiler. Gelen sorumlu kişiler, ellerindeki sprey boya ile boyama yapacaklarını söylediler. 'Neden bunu yapıyorsunuz? Boya dökülmüş, çare olmaz ki.' dediğimde, 'Evet, haklısınız. Biz firmaya bu durumları ilettiğimizde firma kabul etmiyor.' falan dediler. Ben de sprey boya ile düzeltmelerini kabul etmedim. Eğer biz kalitesine güvenerek ECA petek almışsak, yetkililer de buna çözüm bulmalıdır. Kısacası, 19 Ekim 2023'te 444 0 322 müşteri hizmetlerine bağlanarak durumu izah ettim ve bölge müdürünün dönüş yapacağını söylediler. 25 Ekim'de, 27 Ekim'de, 6 Kasım'da ve 10 Kasım'da tekrar aradım; yine dönüş yapacaklarını söylediler. Bugün yine aradım, 20 Kasım'da aynı şekilde konunun aciliyetini bildirdim. Maalesef çözüm odaklı değiller. Müşteri temsilcisi 'Tamam, dönüş sağlayacaklar.' diyerek geçiştiriyor ve ürünün arkasında durmuyorlar. Yazıklar olsun, 'Üstün kaliteli ürün' diye aldık. Çevremize önerdiğimiz bir markanın bu kadar kötü olduğunu tahmin bile etmezdim. Bana pişmanlık yaşattınız. Tabii ki hakkımı arayacağım. Ayıplı bir ürün çıktı; 7 adet petek aldım ve sadece birinde boya dökülmesi olduysa lütfen bu ürünün de arkasında durun...

05 Aralık 2023 18:29

ECA Petek alma pişmanlık

7 adet petek aldım ilgi alaka zerre yok sadece laf olsun torba dolsun mutfakta bulunan peteğimde boya dökülmeleri oldu bunu ilettim kabullenmiyorlar ürünün hatalı olduğunu bildikleri halde hep sprey boya ile boyama yapmak istiyorlar değişim yapın diyorum ama kendileri bilir.

Simdi iki tane video atacağım biri mutfağımda bulunan petek diğeri ise banyo da bulunan petek normal olarak banyo da bulanan Petekte pas ve boya dökülmesi normaldir rutubet nem buhar olduğundan dolayı ama benim sorunum mutfaktaki petek de boya dökülmesi oldu herhangi bir kimyasal ile silmedim asla nemli bez ile hep silindi video atacağım mutfakta bulunan petek boya dökülmüş banyo da bulunan petek de boya sökülmesi yok ayıp insanları kandırmayın ne emekler verip biriktirdiğimiz parayı hiçe saymayın yazıktır günahtır ECA şirketine yakışmıyor ayıplı ürün satmak ve ürünün arkasında hiç durmuyor.

21 Kasım 2023 01:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)
21 Kasım 2023 01:37

Bir aydır ne geri dönüş var ne bir gelişme bu kadar övdüğümüz kaliteli diye fazla paralar ödeyip aldığımız bir üründen bizi pişman ettirdiniz tam bir aydır her hafta ben arayıp durumu soruyorum ve hiçbir gelişme olmadığını konunun aciliyetini bildirdiklerini söyleyip duruyorlar kim bulacak çözüm?

05 Aralık 2023 16:39

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

05 Aralık 2023 18:14

Herhangi bir bilgi sunulmadı Yapmayacak olduğunuzu belirtildi. Hatalı ürün olduğunu kabul ediyorlar değişim işlerine gelmiyor ayıp gerçekten hiç yakışmıyor ECA şirketinde bulunan sorumlulara sorunum hala çözülmedi Arda diye biri beni aradı gelip peteğe bakmadan oturduğu yerden bir hafta sonra konuyu kendince çözümledi hayret biz neden bu kadar zeki olup da çözemedik diye düşündüm yani bana diyor sprey boya dan dökülen boyayı boyayalım diyor bu kadar da ilgisizlik olmaz çok pişman oldum petekleri ECA aldığıma kimse almasın kesinlikle adli yollara başvuracağım kimseye önermiyorum kimse almasın ben pişman oldum

Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Abdulkadir
24 Temmuz 2023 10:29
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
11 Aralık 2023 12:32