ECA Oda Termostatı Arızası: Yanlış Sıcaklık Ölçümü

İnan
24 Kasım 2024 10:44

ECA Poly 100 W oda termostatı kullanıyorum, 2 yıl oldu. Şimdi oda termostatım arıza yaptı. Ortam sıcaklığını doğru ölçmüyor. Oda petekler yanıyorken, ortam sıcaklığının artması gerekirken, termostat üzerindeki ortam sıcaklığı değeri gitgide düşüyor. Bu sefer kombi sürekli çalışıyor. Arızalı termostat kombiyi durdurmuyor. ECA, nasıl olacak bu iş?

24 Kasım 2024 10:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın İnan K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

26 Kasım 2024 19:36

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Serter
Serter

Bu sorun nasıl çözüldü acaba, benzer sorunu yaşıyorum, 2 hafta önce sıfır cihaz takıldı ama oda sıcaklığını yanlış ölçüyor en az 3 derece fark var?

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
03 Aralık 2024 00:24
"Maalesef oda termostatim aynı hatayı tekrar vermeye başladı bir düşme çarpma olmadan garanti bitiminde maalesef bozuldu sanırım ve sıkıntının ne olduğu belli değil. Apartmanda komşularıma önerip aldırdığım termostat bende sebepsiz arızalandı onlardaki sorunsuz çalışıyor. Sanırım biraz da şans isi. Buraya yazdığımda benimle hemen iletişime geçip sorunumu çözüme kavuşturmaya çalışan ECA servisine ve ECA Ege bolge sorulusuna teşekkür ederim."
ECA Kategorileri