Nurdan
12 Temmuz 2023 14:58

ECA confeo Premix kombi aldım. Cihaz daha 5 aylık ve arıza vermeye başladı. E01 hatası evet servisten defalarca gelen oldu fakat çözülmedi. İçinden parça değiştirildi kombinin içi açıldı arıza devam ediyor ve yine gelen servis yine kombiyi açtı, bir elektronik alet için içinin açılıp işlem yapılması ne kadar doğrudur bilemedim! Ürünün değişimini talep ediyorum. Onda da ses yok değiştirmemek için ancak servis gönderiliyor. Kombiden iyice tiksindim bu kadar kısa sürede bu arızalar... ECA'nın müşteri memnunum bu mudur? Bu kadar mı arkasında duruyor.

12 Temmuz 2023 15:03 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Nurdan A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

20 Temmuz 2023 07:45

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 02:08
"ECA kalitesini satış sonrası hizmeti ile göstermiş oldu bölge temsilcisi Arda beye ayrıca teşekkür ederim ilgisinden dolayı sorunu çözen tüm teknik servis ekibinede teşekkür ederim"
Behlül sonuçtan çok memnun

ECA Confeo Premix Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

Behlül
28 Kasım 2024 19:10
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Confeo Premix Kombi Su Basıncı Sorunu Çözülmüyor

Hakan
23 Mart 2025 22:03
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
19 Ekim 2024 23:18
"Özellikle teknik servis Ahmet Moralı beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Gece saat 23.00 da olsa gelip 1 saat boyunca arıza kaynağını tespit edip müdahale etti"
Mustafa sonuçtan memnun değil

ECA Kombi Ve Garanti Paketi: Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Enerji İsrafı