ECA Kombi Çözülemeyen Sorunu

05 Haziran 2023 16:49
Efsun'un Teşekkür Mesajı
“Marka tarafından ivedilikle arandım ve sorunumun çözümü için hemen yetkili servisi yönlendirdiler... Servis de yaşadığım probleme ve alternatif çözüm yollarına dair bilgi verdi. ECA. Müşteriye verdiğiniz değer ve ürünlerinize olan güveniniz takdire şayan. Teşekkürlerimle.”

Ürünle ilgili daha önce bir servis müdahalesi yaşadığımı ama asla verim alamadığımı ve sorunların aynen devam ettiğini yazdığımda, hakkını yiyemem marka yetkilisi tarafıma ulaştı ve komşu ilçedeki servisi bana yönlendireceklerini söyledi.

Ki bir süre sonra o servis tarafından arandım. Belirlediğimiz günde geldi ve pek çok parçanın değişmesi gerektiğini söyledi. Elbette ki razı oldum ve 1200 gibi bir bedel çıktı ortaya. Yeter ki sorunum çözülsün dedim ve yanında fatura kağıdı olmadığından kendisinin de isteğiyle 1000 lira ödemeyi yaptım. Fakat daha sonra onu tekrar çağırmak (petek temizliği yapacaktı) yerine yine yaşadığım ilçedeki servise istemeyerek başvurdum.

Gelen bey, sorunu daha isabetli çözdü, nispeten sorun bir önceki servise nazaran daha yüksek oranda halloldu yani (banyoya sıcak şu gitmiyordu, 1000 liraya rağmen.) Fakat bu sefer de şöyle bir şey söylendi. "abla bu parça değişmiş ama takılan orijinal değil, hem bunu belki de sökmemiz gerekir" dedi. Şaşırdım. Evimde yaşlı var. Çok uzun süre kombisiz durulamaz. Neyse yine de bir şeyler yaptı ve gitti. Şu an kombim yine şakir şakır şu akıtıyor. Altında kovalar var. Gelen 2 görevlinin de gerek çabaları gerekse iyi niyetleri takdire şayan. Çok uğraştılar Allah için... Niyetim onları şikayet değil asla.

Ama bu kadar minik bir sorun, parça değişimlerine rağmen nasıl çözülmez aklık almıyor hala... ECA kombi. ECA... Bilirim müşteriye verdiğin değeri... Yenilesem senden alır mıyım yenisini?!?... Çok üzgünüm...

05 Haziran 2023 16:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)
06 Haziran 2023 17:44

29 Kasım 2024 15:26
ECA Servis Bakımı Sonrası Kombi Arızası Ve Ekstra Masraflar

Emir
08 Haziran 2024 22:25
Didem sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi ve Servis Sıkıntısı

Didem