Deniz sonuçtan çok memnun

ECA Klima Servis Vakumlama Yapmadı

ECA Klima Servis Vakumlama Yapmadı
25 Haziran 2024 15:59

ECA Spylos Pro ESA1512A100 a++ 12000 BTU inverter Duvar Tipi Klima aldım ve 24.06.2024 tarihinde montaj yapıldı. Montajdan sonra internette araştırdığım ve kurulum kılavuzunda yazan vakumlama işlemi yapılması gerekmektedir bu işlem yapılmamıştır. Sonradan yapılan vakumlama işleminin hiçbir türlü faydası olmayacağı gibi aldığım ürünün performansı ve ömrü olumsuz yönde etkilenecektir. Sıfır olarak aldığım ürünün hatalı kurulum yüzünden değiştirilmesini rica ediyorum. Eğer bir dönüş sağlanmazsa ilk önce iade etmeye çalışacağım ondan da cevap alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Hatalı kurulum sebebiyle ürünün değiştirilmesini istiyorum.

25 Haziran 2024 16:01 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Deniz Y. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

26 Haziran 2024 17:11

Bölge müdürlüğünden arayıp en geç bir hafta içinde ilgileneceklerinin bilgisini verdiler.

03 Temmuz 2024 17:59

Sorun giderildi

Mahmut
Mahmut
Şikayeti Çözüldü

Soruna çözüm bulabildiniz mi? Aynı durum benim de başıma geldi. ECA dış ünite değişimi yapmıyor.

Sıfır Alınan Klimada İlk Günden Arıza Ve Servis Mağduriyeti

11 Temmuz 2025 11:54