25 Kasım 2024 18:391.099

Bir mağazadan aldığım duş setinin aparatı, resimde görüldüğü gibi bozuldu. Servise söyledik, iki aydır parça gelecek diyorlar. ECA gibi bir marka müşterisini nasıl mağdur eder, anlamış değilim. Lütfen garantili olan duş setinin bu parçasının bir an önce yapılmasını arz ediyorum.

25 Kasım 2024 18:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ercan Y. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

27 Kasım 2024 18:57
Eki aç

Şikayetimle ilgili ön adım atılmamıştır merkeze bilgisi verildi söylendi herhangi bir giriş dönüş sağlanmamıştıt

10 Aralık 2024 18:41

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

10 Aralık 2024 18:52

Teşekkür ederim ECA ilgilenmiştir sorun çözülmüştür

Serkan
Serkan
16 Haziran 2024 22:302.267

"Teşekkür ederim fakat bu ürünlerde güvenlik açığı var ürün bağlantı noktasından kırılmış deforme olmuş başkasının başına da gelebilir ürün yüksekten düşüyor çok riskli bir durum bir İSG uzmanı olarak bu riskli durumu ortadan kaldıracak ek bir güvenlik sistemine ihtiyaç var"

ECA Servis Ücreti Talebi

Barışcan
Barışcan
25 Nisan 2024 13:411.807

Merhaba, ECA marka Alnus kolonlu duş seti satın aldım ancak bozuk çıktı. Ürünü satın aldıktan bir hafta sonra kullanmada...

ECA Duş Takımı Arızası

Tamer
Tamer
23 Eylül 2024 12:03855

"Sorunumu birkaç saat içinde çözen, ECA müşteri hizmetlerine, ECA bölge müdürüne ve İzmir Gaziemir bölgesine bakan ECA servisindeki güler yüzlü iki genç arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim. ECA hakkında yanılmadığımı tekrar öğrenmiş oldum."

ECA Duş Bataryası Montaj Sorunu

Muhammet
Muhammet
18 Mart 2025 12:05801

Merhaba, ECA markalı duş bataryalı set aldım. Montajı için çağrı merkezini aradım, kayıt açıldı. Durumu anlatmama rağmen...

ECA Duş Bataryası Montaj Sorunu

Ali