Hatice sonuçtan çok memnun

Kasko Hizmeti Ve Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar

21 Aralık 2024 20:42
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Kurumsal firmaya yakışır şekilde etik davranan Pelin hanıma çok teşekkürler yardımları için mağaza müdürü Gökhan bey’in oluşturduğu bu olumsuz durumdan dolayı kendisine işinde daha iyi olması için başarı dilerim. Bir müşteri bu şekilde para almak için kendi telefonuyla sınanmamalı. İyi çalışmalar.”

Fibabanka'tan iPhone 13 Pro telefonuma kasko yaptırdım. Daha sonrasında ekran kırıldı ve Fibabanka ile görüştüğümde anlaşmış oldukları EasyCep firması aracılığıyla yaptırmam gerektiğini söylediler. Telefonumu Kadıköy mağazası olan EasyCep firmasına götürüp teslim ettim ve bana kullanmam için yedek Samsung bir telefon verdiler. Mağazayı arayıp şarj aletini vermediklerini söylememe rağmen herhangi bir şarj ile şarj olabileceğini ilettiler. Akşamında yüzde 30 olan şarj takılı olmasına rağmen sabah kapanıyordu ve birkaç kablo almama rağmen aynı hatayla karşı karşıya kaldım. Telefonu kullanamadım. Kadıköy mağazasını arayıp verdiğiniz telefonu kullanamıyorum dediğimde başka telefonumuz yok deyip kapattılar. Kendi çabamla farklı bir telefon bulup onu kullandım. Yaklaşık bir hafta sonra ev adresime yapılan telefonumu kargo ile gönderdiler ve aynı gün EasyCep genel merkezi arayıp evime telefon kargoyla geldi. Kullanmadığım yedek verdiğiniz telefonu ne yapmam gerekiyor. Kargo mu yapayım size dediğimde mağazaya bırakabilirsiniz denildi. Çok değil bir gün sonra yapılan telefonum ekranı karardı ses var görüntü yok hatası oluştu. Aile bireylerimin telefonundan hatayı videoya alıp Kadıköy mağazası olan 0531*****95 numaralı telefona aynı anda video attım hatayı görsünler diye.
Ertesi gün mağazayı arayıp yapılan telefonumun ekranında kararma var kullanamıyorum. Mağdurum dediğimde tekrar getirin dediler. Ertesi gün telefon düzeldi mağazaya işten ve hastamın olduğunu birkaç gün içinde getireceğimi söyleyip durumdan haberdar ettim.

21 Aralık 2024 20:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

22 Aralık 2024 12:59

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

22 Aralık 2024 15:40
25 Aralık 2024 13:53

Pelin Hanım merhabalar iki gündür size ulaşmaya çalışıyorum ama geri dönüş yapmadınız süreç neden uzadı?

25 Aralık 2024 16:26
26 Aralık 2024 10:35
26 Aralık 2024 13:46
26 Aralık 2024 13:52

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
12 Eylül 2024 23:03
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
28 Ağustos 2024 20:36
"Ücret iadesi gerçekleşti. İlgilenen herkese teşekkürler. Buna benzer bir problem yaşayıp sürekli erteliyor ve çözmüyorlarsa mutlaka Şikayetvar'a bildirin arkadaşlar. Sesinizi daha fazla insana duyurmanızı ve ister istemez bir aksiyon alınmasına sebep oluyor."
EasyCep İade Edilen Telefonu Satmış Ve Ücretini Henüz İade Etmedi
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
21 Ekim 2024 16:58