19 Temmuz 2024 19:573.517

EasyCep diye bir kuruluştan internet üzerinden yenilenmiş iPhone 12 Pro 256 GB bir cihaz aldım. Aldıktan 15 gün sonra cihazın kamerası resim çekerken bulanık çekiyordu. Telefonu kapatıp açınca düzeldi ama sık sık yapmaya başladı. Bunun için müşteri hizmetlerini aradım, 14 gün geçtiği için cihazı iade alamayız dediler. Ben de tamam, değişim ya da tamir istiyorum dedim. Zaten sonra cihazı AVM'lerde bulunan EasyCep mağazasından ikame cihaz alıp arızalı olanı bırakın dediler. AVM gezdikten sonra hiçbir yerde ikame cihaz bulamadım. Yoruldum ve dedim ki sonuçta garantili telefon, teknik servisinizin yeri neredeyse oraya götüreyim baksınlar. Bakırköy'de var denildi ve gittim, teknik servis kapalı dendi. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir de Kadıköy'e gidin dediler. Yani kısacası sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. İşimi gücümü bırakıp İstanbul'da EasyCep mağazası teknik servisi arıyorum. Bu duruma siz de düşmeyin.

19 Temmuz 2024 19:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

19 Temmuz 2024 20:11

Evet müşteri hizmetlerine ulaşıyorum fakat sorun şu mağazalardaki ikame cihaz stoğunu göremiyorlar gittiğimde de boş yere gitmiş oluyorum bunu ilettim bana en yakın teknik servisin Bakırköy'de olduğu söylendi oraya gittim tadilat sebebi ile teknik servis hizmet vermiyormuş o zaman satışta yapmayın vitrinde duran bir cihaz ile değişim yapıp arızalı cihazı neden teslim almazlar sonuçta siz satmışsınız yani o yüzden müşteri hizmetlerini aramam bir şeyi değiştirmiyor

20 Temmuz 2024 10:00

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Eda

20 Temmuz 2024 15:12

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

20 Temmuz 2024 18:40

Evet bende sizi 18:27 de aradım 19:00 kadar size dönüş yapılacak dendi telefonun başında bekliyorum

22 Temmuz 2024 16:45

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

24 Temmuz 2024 09:40

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

24 Temmuz 2024 10:10

Pelin hanım ile görüştük kendisine teşekkür ederim ikame cihaz ayarlamışlar ama ayarlanan cihaz iPhone 7 ve 32 GB modeli maalesef günümüz çağında benim mevcut telefonumda 120 GB veri var ve uygulama var iş hayatımda kullandığım bazı uygulamalar var ben ikame cihaz verirken herhalde benimkine eş değer model verirler diye düşünmüştüm hayal kırıklığı yaşadım çözümü şöyle buldum başka bir cihaz satın alacağım arızalı cihazı EasyCep firmasına göndereceğim ve yapılmasını bekleyeceğiz artık

31 Ağustos 2024 08:34

Evet son gelişmeleride buraya ekleyelim ikame cihaz işini kendi imkanlarımla çözdüm 15.08.2024 tarihinde sağlam diye satılan garantili cihazı servise teslim ettim 20.08.2024 hazır dediler almaya gittim bir sonraki gün yedeklemeyi geri yükledim ve arızanın devam ettiğini gördüm Bakırköy EasyCep şubesini aradım meryem hanım adında bir bayan getirin tekrar bakalım dedi şaka gibi acaba bıraktığımda bakılmadımı o kadar gittim geldimki sıkıldım artık artık bulaştık bir kere buna tamam dedim 24.08.2024 tarihinde tekrar gittim oradaki teknik servis diyor ki sorun yok kardeşim cihaz kaç gündür sizde formunda yazıyor ne olduğu anladım ki tamir yapılmamış cihaz beklemiş orada hazır diye haber vermişler bir daha dedim yapın bunu öyle verin sonra akıllı teknik servis ekibi arkadaş beni ikna etti dedi ki abi arızalı parçaları sipariş vereyim en geç salı günü bende olur yani 27.08.2024 te parça gelince biz sana haber verelim o zamana kadarda telefonsuz kalma dedi bende tamam dedim ama ne arayan var ne de soran evet bugün 31.08.2024 oldu yani bana kalan artık hakkımı ve mağduriyetimi gidermek için ilk fırsatta adli makamlara bildirmek bundan sonraki süreçte bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz

Melike
Benzer Şikayeti Var
17 Ocak 21:39

Sonuç olarak ne oldu

EasyCep'ten Ürün Aldığıma Çok Pişmanım Aşırı Sorumsuz Bir Firma

17 Mart 2024 06:451.243

Geçtiğimiz Mayıs ayında EasyCep mağazasından iPhone 12 satın aldım. Aldığım ilk günden itibaren birçok problemle karşıla...

EasyCep Pişmanlıktır. 1 Gün Bile Kullanmadığım Telefonum Servise Gitti

30 Ocak 2024 19:26828

25.01.2025 tarihinde EasyCep'ten iPhone 12 Pro 256 GB aldım. Telefon geldiğinde açılmadı, güncelleme ekranına attı. Daha...

EasyCep Pişmanlıktır. 1 Gün Bile Kullanmadığım Telefonum Servise Gitti

EasyCep İphone 13 Pro Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

12 Eylül 2024 23:031.873

EasyCep'ten almış olduğum iPhone 13 Pro marka cihazın alırken ön kamera kısmında ufak bir tozlanma mevcuttu. Ankara Opti...

Tümünü Gör
EasyCep iPhone11 Sıkıntısı!

EasyCep iPhone11Sıkıntısı!

İsa
EasyCep Para İademizi Alamıyoruz!

EasyCep Paraİademizi Alamıyoruz!

Last