Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sorunu!

04 Aralık 2024 12:52

11.05.2023 tarihinde Dyson Purifier Hot+Cool™ Formaldehyde marka ve model hava temizleyicisi aldım. İlk aldığım gün tarafıma gelen kutunun hasarlı olduğu için iade etmek istedim. Fakat Dyson müşteri temsilcisi ürünü kutusundan çıkarıp bakmamı, ondan sonra iade alacaklarını söyledi. Ben kutudan çıkardıktan sonra hemen tekrar iade için aradığımda, ürünün kutusu açıldığı için iade almadılar. Bu ürünü geldiği günden beri hasarlı olarak kullanıyorum. Son olarak da hava temizleyicisinin içinde yer alan ve değiştirilmesi gerekmeyen katalitik filtresi bozulmuş. Filtre tiftik tiftik olduğu için cihaz içine hava çekerken bu tiftikleri de motoruna çekiyor ve motordan cazırtılı bir ses çıkarıyor. Ben de Dyson müşteri hizmetlerini hem arayarak hem de yazışarak durumu bildirdim ve garantiden değişim istedim. Ama aldığım cevap ile şok oldum. Dyson yetkilileri, Türkiye'de sattıkları hava temizleme cihazları için ne garanti ne de servis hizmeti sunmadıklarını söylediler. Eğer cihaz arızası varsa yenisini almamı tavsiye ettiler. Daha önce de onlarca kişiden bu şekilde şikayetler duymuştum ama bu kadar tanınan ve pahalı ürünleri olan bir markanın böyle şeyler yapacağı aklıma gelmezdi ama yapıyormuş demek ki. Çok basit bir katalitik filtreyi bile değişim yapmıyor. Bir de bu filtre normalde zaten değişim gerektirmeyen bir ürün ama ne değişim ne de tamir hizmeti sunmuyor. Dyson'dan istediğim şey, bu basit filtrenin tarafıma gönderilmesidir.

09 Aralık 2024 02:45

Dyson firmasından herhangi bir geri dönüş olmadı.

09 Aralık 2024 16:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

09 Aralık 2024 16:55

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

10 Aralık 2024 13:49

Tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

10 Aralık 2024 17:44

Dyson markası Türkiye'deki ürünler için garanti vermiyormuş. Türkiye'deki sattıkları ürünleri garantiden çıkarmışlar. Kendileri bu bilgiyi paylaştı.

Emre
22 Kasım 2023 11:27
Dyson Garantili Cihaza Ücret Talep Ediliyor
Dyson Garantili Cihaza Ücret Talep Ediliyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
13 Mart 2025 19:34
Dyson Servis Kabusu: Gürültü Ve Hasar Sorunları
Şahver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici: Tekrar Eden Arıza Ve Yetersiz Çözüm

Şahver
09 Ocak 2025 15:28

Edebali
03 Temmuz 2024 14:19
Dyson Purifier Hot+Cool™ Formaldehyde Koku Problemi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
23 Temmuz 2024 21:11