Dyson Gen5 Kol Ağrısı

Dyson Gen5 Kol Ağrısı
10 Aralık 2023 16:49

14 gün önce aldığım Dyson gen5 dik süpürge ağırlığı sebebiyle kolumda geçmeyen uyuşma ve ağrıya neden oldu.
Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtiğimizde web sitemizden alınmadığı için iade hakkınız bulunmamaktadır deniyor. O zaman sadece web sitesinden satış yapın
Dyson on ürünü piyasaya sürerken iş güvenliğini, ergonomiyi hesaba katmadığı çok net

13 Aralık 2023 18:08

Maalesef Dyson Media Markt ten iadeye uygundur yazısı istiyor Media Markt Dyson dan iade edilebilir yazısı istiyor İki koca firma topu birbirine atıyor Burda müşteri memnuniyeti kimsenin umurumda değil Ve ben kol ağrısından 26bin küsüre aldığım makineyle başbaşayım Gerekçeleri; Dyson web sitemizden almış olsaydınız iadeniz hemen yapılırdı Media Markt; 14 gün içinde kutu açılmadan getirseydiniz iade alırdık

Sonuç kocaman bir hiç

13 Aralık 2023 10:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

13 Aralık 2023 17:58

Sude
Sude

Bir sonuç alabildinizmi acaba bende dün aldım kolum iptal

Beril

Maalesef hayır Sitesinden almadıysanız iade kabul etmiyor. Arkadaşıma 6 bin tl indirimle sattım

Saniye
13 Nisan 2024 20:06
Dyson Gen5 Teslim Olan Ürünün Defolu Olması Hakkında
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
29 Mart 2024 20:52