Doğtaş Giza Köşe Takımı: Gıcırtılar Ve Servis Sorunları

Doğtaş Giza Köşe Takımı: Gıcırtılar Ve Servis Sorunları
09 Mayıs 2024 18:34

Doğtaş mobilyadan almış olduğum giza köşe takımı eve teslim edildiğinden beri gıcırdıyor. Ürün eve teslim edileli 2-3AY oldu. İlk birkaç gün sonra gıcırdamayı fark ederek servis talebi oluşturdum. Servis geldi. Evde bir şey yapılamayacağını atölyeye almaları gerektiğini söylediler. Sizi arayacaklar randevu oluşturacaklar dediler ama ne arayan oldu ne de soran. Biz aradık bayramdan sonraki ilk pazartesi alacağız dediler. Koltuğu almaya gelmediler. Sonra tekrar aradık 1İLE 10 Mayıs arasında geleceklerini söylediler gelmediler! Ardından ben tekrar kendilerini aradığımda bize dönüş yapacaklarını söyleyerek 2GUN sonra arayıp koltuğu 15İLA 30 Mayıs arasında almaya geleceklerini ifade ettiler. Ve bu durumu kabul etmediğimi ilettim! Dalga geçer gibi sürekli erteliyorlar. Doğtaş'ın bu durumla ilgilenmesini istiyorum. Doğtaş'ın servis ağı inanılmaz kotu. Koltuğun kumaşından bahsetmek bile istemiyorum en çok sattığımız kumaş bu diyerek bize önerdikleri kumaş o kadar kötü ki kumaş ip ip oluyor. Ardından tiftikleniyor ve bütün saç tüy ne varsa üstüne topluyor. Bu Markayı tercih ettiğim için gerçekten pişman oldum. Tekrar gelinmezse gerekli yerlere şikayet edeceğimi iletmek istiyorum kendilerin

09 Mayıs 2024 18:12

Doğtaş mobilyadan almış olduğum giza köşe takımı eve teslim edildiğinden beri gıcırdıyor. Ürün eve teslim edileli 2-3AY oldu. İlk birkaç gün sonra gıcırdamayı fark ederek servis talebi oluşturdum. Servis geldi evde bir şey yapılamayacağını atölyeye almaları gerektiğini söylediler. Sizi arayacaklar randevu oluşturacaklar dediler ama ne arayan oldu ne de soran. Biz aradık bayramdan sonraki ilk pazartesi alacağız dediler koltuğu almaya gelmediler sonra tekrar aradık 1İLE 10 Mayıs arasında geleceklerini söylediler gelmediler! Ardından ben tekrar kendilerini aradığımda bize dönüş yapacaklarını söyleyerek 2GUN sonra arayıp koltuğu 15İLA 30 Mayıs arasında almaya geleceklerini ifade ettiler. Ve bu durumu kabul etmediğimi ilettim! Dalga geçer gibi sürekli erteliyorlar. Doğtaş'ın bu durumla ilgilenmesini istiyorum Doğtaş'ın servis ağı inanılmaz kotu. Koltuğun kumaşından bahsetmek bile istemiyorum en çok sattığımız kumaş bu diyerek bize önerdikleri kumaş o kadar kötü ki kumaş ip ip oluyor ardından tiftikleniyor ve bütün saç tüy ne varsa üstüne topluyor. Bu Markayı tercih ettiğim için gerçekten pişman oldum. Tekrar gelinmezse gerekli yerlere şikayet edeceğimi iletmek istiyorum kendilerin

09 Mayıs 2024 18:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

10 Mayıs 2024 10:18

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Feride
Feride
10 Mayıs 2024 10:35

Doğtaş'tan telefonla arandım henüz bir çözüm yok.

İpekaybars sonuçtan hiç memnun değil

İpekaybars
02 Nisan 2024 21:47
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 14:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 17:11
Isa sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 03:50

08 Haziran 2024 10:54