Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Çankırı Doğtaş Mı Tövbe

27 Nisan 2024 10:25

Çankırı Doğtaş ürünü satıp parasını alana kadar. Ürün teslimi hak kerim. 19.02.2024 tarihinde oturma gurubu aldık. En geç iki ay içerisinde teslim ederiz dediler. 27.04.2024 günü için ürün teslim edileceğini söylediler. Sabah arıyorum tahmini kaç gibi gelirsiniz diye gelmeden 15 dakika önceden haber veririz diyorlar. Böyle bir işletmecilik olmaz.

10 Mayıs 2024 12:00

20.02.2024 tarihinde Doğtaş tan koltuk takımı aldım. 27.04.2024 tarihinde 2.5 ay gibi bir sürede zorda olsa ürünü teslim aldım. Ürünler yırtık ve montajlarda sıkıntı oldu. Montaj personeli tekrar servis tutanağı tuttu 10.05.2024 tarihine servis randevusu verildi. İş yerinden izin alarak servisi beklemeye başladık. Sabah 09.00 da Servis yetkilisi adres teyidi için arıyor. Servise yönlendirildikleri adres Ankara ürün teslimi yapılan adres Çankırı. Özetle Doğtaş ne kadar kaliteli olursa olsun. Kalite kontrolcüler, Müşteri temsilcileri ve müşteri hizmetleri düzgün hizmet vermedikçe kalitenin hiçbir anlamı kalmıyor. Şimdi ben tekrar servis geleceği zaman izin almak zorunda kalacağım. En az 15 gün sonrasına randevu verecekler. Sonuç Doğtaş'tan özenle beğendiğim ürünler fabrikadan ayıplı geliyor.

27 Nisan 2024 10:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

29 Nisan 2024 09:45

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

10 Mayıs 2024 17:00

Telefonla görüşmek benim mağduriyetimi gidermiyor. Çözüm üretmek gerekiyor.

27 Mayıs 2024 08:59

27.04.2024 Tarihinde kurulumda firma yetkililerince görülen kumaş yırtığı, montajı yapılamayan vida ve kumaş hataları bir ay geçmesine rağmen yapılan bir şey yok. Doğtaş ta sadece satış var. Satış sonrası müşteri memnuniyeti kesinlikle önemli değil.

27 Mayıs 2024 09:25

Doğtaş mağazaları ürünü satıp parayı alana kadar satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti hiç önemli değil.

03 Haziran 2024 17:07

Doğtaş Samsun bölge servisine ilgi, alaka ve işlerinin erbabı olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Satış sonrası müşteri problemini çözmede yardımcı olmayan ve yine Çözüm üretemeyen Doğtaş müşteri hizmetlerine de hayırlı işler diliyorum.

Sevilay sonuçtan memnun

28 Şubat 2024 22:06
Adem sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2025 22:02
"Sorunum giderildi. Teşekkürler"
Behnan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 15:45

08 Kasım 2024 12:28
İzel sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 09:43

Doğtaş Mobilya Kategorileri