Metin sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 20:09

MNG Kargo'nun Ortaca/Muğla Şubesinden geçtiğimiz hafta içerisinde, Ankara'daki adresime 45 adet organik yumurta gönderdim. Yumurtaları gönderirken her biri 15 yumurta kapasitesinde olan 3 adet kaliteli, mukavemetli, plastik kapaklı yumurta muhafaza kabı alarak, yumurtaları içerisine peçete ile sararak yerleştirdim ve sağlam bir mukavva kutuya yerleştirerek sağlam bir ambalaj haline getirdim. Fotoğraflarda da görüleceği üzere Kargo şubesinde bulunan "dikkat kırılır" etiketini de yapıştırarak kargomu teslim ettim. Torunumun organik yumurta tüketmesi umuduyla göndermiş olduğum yumurtalar iki gün sonra fotoğraflarda görüleceği üzere perişan bir şekilde adresime ulaşmıştır. Kutu üzerinde gerekli uyarı etiketi olmasına rağmen hiçbir şekilde özen gösterilmediği görülmektedir. Sanki gönderdiğim kutunun üzerinde tepinmişler gibi. Bundan sonra MNG Kargo benim için hiçbir zaman tercih etmeyeceğim bir firma haline gelmiştir. Tüm güvenimi sarsmıştır. Tüm dost, arkadaş ve vatandaşlarımızın bu durumu bilgisine sunar, Kargo şirketinizi seçerken daha seçici olmanızı temenni ediyorum.

12 Şubat 2024 20:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

12 Aralık 2023 17:40
Kübra sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2023 20:09
"Ayşe hanıma ilgisi yaklaşımı için teşekkür ediyorum."
MNG Kargo. Ürünün Açılmış Olabileceğini Düşünüyorum!
Sümeyra sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 16:49
"Şikayetvar ailesine teşekkür ediyorum mağduriyet yaşadığım her konuda anında çözüm üretildi. Bu süreçte ise MNG müşteri hizmetleri sorumlusu çok yardımcı oldu. Keşke yapılması gerekenlerin yapılması için bu kadar mağduriyet yaşanması beklenmese Şikayetvar ailesine konuyla ilgili hassas yaklaşımı ve hızlı çözüm sunmasından dolayı tekrar teşekkür ediyorum"

26 Kasım 2023 18:19

19 Temmuz 2023 00:25