Eksik Adres Bilgisi Yüzünden Teslim Edilmeyen Kargo

29 Kasım 2024 13:02

Gönderi için firma sayfasına tam adres bilgisi yazdım. Gönderi firma tarafından MNG Kargo aracılığıyla gönderildi. Hızlı bir şekilde dağıtıma çıkarıldı (28 Kasım itibariyle). Kargo teslimatı için MNG Ankara emek şubesinden adrese teslim için geldiklerini ancak adres bilgilerinin yanlış ya da eksik olduğuna dair bilgi tarafıma iletildi. Aynı gün içerisinde kargo dağıtımı için adresin eksik belirtildiğini ve bu amaçla aradığımı, gerekirse adres bilgilerini teyit için güncellemek istediğimi belirttim. Onlar da sistemin kapalı olduğunu, o an içinde erişim sağlanmadığını belirtti. Adresi yazdırmak istedim, 150 kargo arasından sizin kargonuzu nereden bulayım diye belirttiler. Yarın arayın dediler. Ertesi gün aradım. Gönderi numarasını söyledim. Sistemde adresimi okudular. Herhangi bir sorun olmadığı anlaşıldı. Neden kargoyu adresime teslim etmediklerini belirtince, gelmişler bulamamışlar dendi. Adresinizde erişememişler dendi. Halbuki dün 28 kasımda tüm gün evdeydim ve teslim edilebilirdi. Bana bildirim mesajı geldiğini ve adresin eksik olmasından dolayı ulaşılmadığını söyleyince, onu merkezden yazıyorlar, öyle oluyor, siz adresinizde değilmişsiniz, kargonuzu gün içinde şubeden gelip teslim alabilirsiniz dediler. MNG kargoda bu şubedeki sorumluya dağıtım işlerinde titizlik gösterilmesi için uyarıda bulunulmasını talep ediyorum. En azından, başkalarının başına geldiğinde, MNG emek şubesinin böyle bir hareketle tekrar karşılaşmamaları için yararlı olacaktır. Bilgilerinize sunarım.

29 Kasım 2024 13:17 (Şikayetten 15 dakika sonra)

25 Mart 2025 18:18
Hayal sonuçtan çok memnun

26 Mart 2025 15:46
"İslim hanım gayet kibardı ve talebimle ilgilendi, çözüm sağladı. Kendisine teşekkür ederim."
Mesut sonuçtan memnun

13 Kasım 2023 11:38
"Genel merkezden arayan Müşteri temsilcisi çok saygılı ve çözüm odaklı oldu teşekkürler ederim tekrardan"
MNG Kargo Siparişleri Adrese Teslim Etmeyip Şubeye Bırakıyor

04 Ekim 2024 18:48