Tolgahan sonuçtan çok memnun

MNG Kargomu Yanlış Adrese Teslim Etmesi Onay Kodu Olmadan Mümkün Mü?

11 Temmuz 2023 18:39
Tolgahan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ediyorum Muhammed beye ilgi ve alası için teşekkürler MNG”

Bugün Çerkezköy MNG şubesi 980252119675 takip numaralı kargomu benim dışında başka birine teslim etti. Öncesinde teslim numaram geldi. Bütün gün bekledim kargom gelmedi Trendyol dan kargo teslim olduğu bildirildi. Geldiğinde şok oldum. Yeni taşındığım evin eski doğalgaz abonesi adres bilgisini verdim. Adresi kontrol ettiğimde yanlış adres olduğunu fark ettim bilmediğim bir bölge Çerkezköy adresleri çok karışık neyse teslimat kodu geldi de bu teslimat yapan arkadaş neye göre ürünü teslim etmiş anlamış değilim. Aldığım ürün ucuz bir ürün değil eğer ki ürünüm Zarar gördü ise şikayetçi olacağımı bildirmek isterim. Mng Kargo bilindik bir kargo yanlış olmayacağını bilirim sadece üzücü bir durum çalışan ve tabii ki birazda benim yanlışım olduğunu bildiririm. Not müşteri temsilcisi hanım efendi ilgili bir şekilde şubeye bilgi vereceğini ve kargo geri alınacağını söyledi.

11 Temmuz 2023 18:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

12 Temmuz 2023 18:28

Halen çözüm Yok çok sakin bir insan olmama rağmen sakinliğimi koruyamıyorum eğer ki 5000 TL civarında olan ürünüme bir şey olsun bakın neler oluyor sanki merdiven altı bir firma ayıptır şube telefonu açmaması sahtekar dolandırıcı havası vermesi çabası.

14 Temmuz 2023 12:25

Kendi uğraşlarım çözüm üretiyorum Allah kahretsin MNG Kargo'yu dikkat ediniz yurt içi kargodan şaşmayın şubeleri gibi merdiven altı iş anlayışı var çözüm odaklı olmayı bırakın hiç birinin bir birinden haberi yok bunlar Allah'tan Bir birlerini kaybetmiyor kargonuzu bırakın trajedik durum Uzak durun aman ha benden söylemesi.

14 Temmuz 2023 18:47

MNG MNG yazıklar olsun sizlere adamı perişan edersiniz çözüm Yok ve çalışanın diyor ki ben adrese teslim yapamam sanki şehirler arası teslim yazıklar olsun sizin gibi bir merdiven altı firmaya. Sözde halen müşteri temsilcisi çözecek hadi oradan sahtekar.

18 Temmuz 2023 14:52

Çok teşekkür ediyorum Muhammed beye ilgi ve alası için teşekkürler MNG

Misra sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 11:17
Halil sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 15:42
"Gerekli özür ve şubeye uyarılar yapıldığı için teşekkürler"
Sevval sonuçtan memnun

16 Kasım 2023 23:26
"Teşekkürler"
Rıza sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 18:06
"Çözüm merkezinden zarife hanım ve ahmet beyin ilgi ve alakaları ile geç de olsa çözüm sağladık. Kendilerine teşekkür ediyorum."

29 Ağustos 2024 13:43

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri