Kübra sonuçtan çok memnun

MNG Kargo Çalışan Saldırısı Ve Mağduriyeti!

05 Kasım 2023 14:02
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Böyle bir çalışanı ben şikayet etmezsem kimse şikayet etmez ise marka itibarınız zedelenebilirdi. Bu denli ilgilenip sonuçlandırdığınız için teşekkür ederim. Hala sizinle çalışabiliyor olmaktan çok memnunum. Küçük işletmeme de yardımcı olduğunuz için Öncelikle yayalar şubesi Ebru hanım ve Ozan beye Çok teşekkür ederim. Ve geride kalan tüm ekibe teşekkür ederim.”
03 Kasım 2023 10:57

Şube çalışanının yaptığı hatalar ve saldırısından mağdurum. Yayalar şubesinden mostar şubesine sürülmüştü lakin şu an yayalara müdür olarak geri gelmiş olması yaşadığım sorunların tekrardan başlayacağı anlamını taşımaktadır. Tarafıma bir özür bile dilemeyen, daha şubede çalışan iken beni şubeden ağıza alınmayacak laflar ile kovan insanı başıma geri müdür olarak getirmek nasıl bir düşüncesizliktir. Ağzı bozuk agresif tavır sergileyen ve aslında bilgisiz bir insanı müdür olarak bir de ödüllendirmiş olmanız çok can yakıcıdır müşterilerinizi düşünmediğiniz anlamına gelmektedir.

06 Kasım 2023 09:14 (Şikayetten 19 saat sonra)
06 Kasım 2023 11:16

Tarafınıza bu konu ile ilgili mail attım, DM aracılığı ile MNG Kargo Instagramı üzerinden de görüşme sağladım. Genel merkezi bile aradım. Bunun karşılığında 'şu an size yapılan bir yanlışı var mı yok ise idare edin' denildi. Bu nasıl bir saçmalık. Yakacık şubesi evimin adresine bakıyor lakin ne kargo alıyor ne kargo getiriyor o şubeden bıktığım için 2 senedir 'kendi aracım ile' yayalar şubesine kargolarımı kendim bırakıyorum kendim alıyorum. Entegre girişi yapıyorum yetmiyor yapıştırıyorum. Çünkü kargolar çapraz olduğunda da karşımda bir muhatap bulamıyorum. Git gel kargo ücretleri söz konusu olduğunda da karşımda bir muhatap bulamıyorum. Tam düzenimi oturttum 2 senedir kusursuz kargo gönderiyorum derken şu an yine mağdur oluyorum. Şubedeki çalışanlar silah zoruyla çalışıyor sanki kargo bırakmaya gidiyorum sırayla alıyorum diyorlar. Yahu entegre kargoyu sadece bırakıyorum diyebilmek için insan sıra bekler mi? Yeri geliyor toplu kargoların girilmesini bekliyorum, sadece bıraktım diyeceğim oysaki. Sorunun kaynağı şayet Yakacık şubesi ise onunla sorununuzu çözün, alsın kargolarımı evden ama kargolarımı aldığı gün çıksın. Çünkü sonra poşet içinde şubede veya araçta günlerce kaybolan sürünen kargolarım olunca yine muhatap bulamıyorum. Tamam kimse almasın diyorum kendim kargolarımı götürürüm diyorum. Onda da yine karşımda bu tarz sorunlar yaşıyorum. Ben kendi üzerimden olmak kaydıyla 3 dayımın üzerinden olmak kaydıyla 7 toplamda 10 senelik musterınızım. Sizin sisteminiz ve hızlılığınızdan dolayı zaten sizinle çalışmak konusunda bu yüzden ısrarlıyım benim için en iyi kargo firmasısınız. Sizdeki ısrarım bu yüzden. Sorunlarım sadece çalışanlarınız ile ilgili markanızı kötüleme amacında değilim.

09 Kasım 2023 14:28

Yorumlar (32)

Gürkan

Kübra hanım öncelikle hayırlı cumalar ben Jale hanımın eşiyim. 1) ben bir bayanın üzerine yürüyecek kadar karaktersiz bir insan değilim. 2) ben kendimi o seviyelere düşürmem 3) gecenin üçünde attığınız ard Arda mesaj sesine ilk ben uyandım ve saat 5 e kadar uyuyamadım 4) eğer ben ve eşim sizin üzerinize yürüdüysek benim evlatlarımdan çıksın eğer yürümediysek Allah sizinkilerden çıkarsın. 5) ben evlatlarımın üzerine bu söylemlerinizin yalan olduğuna milyonkere yemin edebilirim sizden de evlatlarının üzerine bir yemin beklerim6) bir insanı bu kadar kolay karalayıp işinden etmek kolay olmamalı 7) benim eşim müdürlüğü tırnaklarıyla kazıyarak hakketti. Ellik size bu yalan bilgiyi sızdıran eşimin başarısını çekemeyen bir MNG çalışanı. Sınav sürecinde başında bölge müdür yardımcıları vardı. 8) sizin bu söylemlerinizin yardımcı olanda eşimi çekemeyen bir MNG çalışanı. 9) ne güzel dünya canım istedi iftira atarak ben bunu işinden edeyim. Bu konularda sizi Allah'a havale ediyoruz

Gürkan

He bu vioyu silmeyin yöneticiler videoyu dinleyip yorumlara bakarlarsa sizin gibi iftiracı müşteriler yüzünden personele nasıl davranması gerektiğini öğrenirler. Bu video onlar için bir ders olmuş oluyor.

Gürkan

Kimin bana saldırdığını biliyorum diyorsunuz ama benzetmiş olabilirim diyorsunuz. Yemin ederim şaka gibisiniz bizim sizinle boş işlerle vakit geçirecek zamanımız yok hele ki hayal dünyasında yaşayan biriyle hiç yok. Tekrar ediyorum eğer biz yalan söylüyorsak bizim çocuklarımızdan çıksın siz yalan söylüyorsanız sizin çocuklarınızdan çıksın. Bu konuyu da burada kapattım Allah kimden çıkaracak onu zaman gösterecek.

Gürkan

He bir de şunu söyleyeyim siz demişsiniz ya neyin kafasını yaşıyorsunuz? Cevaplıyayım sizin kafanızı yaşamadığımız kesin. Biz siz gibi iftiracı ve yalan söyleyen bir kafaya sahip değiliz çok şükür Kübra hanım Allah'ını adaletine güveniyoruz. Bizim içimiz çok rahat MNG nin müdürleri de sizin gibi iftiracı lata güveniyorlar ya ben buna üzülüyorum.

Kübra

Neyin kafasını yaşıyorsunuz? MNG şikayetimden dolayı araştırma yapmadan mı çıkarttı sanıyorsunuz? Araştırılma yapılmış olduğu için ve zaten haklılığım ispatlandığı için eşiniz işten çıkmadı mı? Gayette ben kimin bana saldırdığının kimin arayıp hakaretler savurduğunun bilincindeyim. Siz kendi hayal dünyanızda yaşanmadı varsayın. Keşke bana mostara sürüldü zaten etme şikayet denildiğinde dinlemeyip şikayet etseymişim. Çünkü meğerse sürülmemiş müdür olarak gitmiş. Ödüllendirilmiş gibi. Başka insanlarında hakkına girmeyin. Gayet kendi sıkıntılarımdan dolayı eşiniz şubeme geri geldiği için bu yaygara koptu. İlahi adalete güveniyorum zaten. Hakedilmeden alınan maaşlardan tutun benim cebimden çıkan paraların hepsi çıkar. Allah'a havale ediyorum. Israrla bu videoyu silmiyorum. Yapmaya çalıştığınız laf kalabalığı bu yüzden çünkü.

Gürkan

Bu saldırı iddiasında bulunan sizsiniz biz değil sen ispatlada biz görelim size benziyordu diyede önyargıda bulunmuyacaksın bizi zan altında bırakıyorsunuz iftiralarınızla size saldıran bayanda jaleye benziyodur ya da rüyada görmüş olup gerçek sanıyor olabilirsiniz siz varsayımlar ilerleyen birisiniz o yüzden sizi artık dikkate almamak lazım. Eğer yaptığımız bir saldırı hakaret varsa bizim çocuklarımızdan yoksa da sizinkilerden çıkarsın inşallah Allah'a havalesin. Allah er ya da geç bir gün bu yaptıklarınızın iftiraların cezasını size verecek.

Kübra

Siz şaka mısınız? Ben hala siz misiniz değil misiniz bilmiyorum ve buna nazaran da size tekrar aynı şeyi belirtiyorum eşiniz bana saldırdı yanında da biri vardı ve size benziyordu. Ben kimseye iftira atmadım. Kamera kayıtlarının saatini söyledim o zaman bakın siz kendinizin olmadığını ispatlıyım ben o zaman size iftira atmış olayım. Problem yaşayan benim, yemin et diyorsunuz ediyorum, soruma cevap ver diyorsunuz veriyorum pardon siz ne hakla beni yargılamaya çalışıyorsunuz sorguya çekiyorsunuz? Ne vasıfla? Alt tarafı 15 kargodan bahsetmiyoruz beyefendi bilginiz olsun size kaç kere ekran fotoğrafı göndermek zorundayım eşiniz yaklaşık 1,5 ay boyunca sürekli kargolarımı yanlış kesti hepsinin tarihleri farklı size attığım ekranlara bir bakın. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim ama size tekrardan bir daha cevap vermeyeceğim. Sürekli bir şeyleri ekran fotoğrafıyla size ispatlıyorum siz ise sadece suçluyorsunuz. Hem suçlu hem güçlü deyiminin vücut bulmuş hali gibisiniz.

Gürkan

Siz benim soruma cevap verir misiniz ben sizin üzerinize yürümediğim yerde neden yalan söylediniz ve bana iftira attınız.

Gürkan

Ya Kübra hanım şaka gibisiniz şikayet edersinizde bu kadar iftira atarak şikayet edilmez nedir bu hırsınız anlamış değilim. Altı üstü 15 kargo yanlış kesilmiş o dönemde eşimi yayalar da yalnız bıraktılar ozanda dağıtıma çıktı günde nereden baksanız 2000 kargo tek kesiyordu yıllardır sadece 15 kargonuzu yanlış kesmiş. Bu durumda MNG den kaynaklı tek bırakmalarından kaynaklı. Tecrübesizlikten değil.

Kübra

Diyelim ki herhangi bir markete gittiniz veya başka bir yere gittiniz sizden fazla para aldılar hakkınızı aramaz mısınız? Ben boş yere mi çalışıyordum da eşinizin bütün hataların hepsinin bedelini ben ödedim? Hakkımı aramam mı benim sorunlu olduğumu düşündürüyor.? Ben bunların hiçbirisini ödemesini istemedim bile ödemesini sordum aşağıda yüklediğim görsellere bakabilirsiniz. Cevap bile verilmedi o zamanlar bana hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Sonrasında da kusura bakmayın olaylar buraya gelince sen sorunlu bir insansın her yerden kovuluyorsun denince aslında sorunların nereden neden kaynaklandığının tabii ki de araştırılması gerekiyor. Emin olun ispatlayamayamayacağım hiçbir şey yok. Ama eşinize lütfen suçlu olduğunu kabul ettirin ben başka hiçbir şey istemiyorum.

Kübra

Son olarak da size bir görsel ekliyorum. Bakın ben bunları yukarıda yazmışım bulabilirsiniz. Bununla ilgili size üç tane isim de verebilirim. Bakın bakalım ben yakacıkdan kovulmuşmuyum kovulmamış mıyım. Ben eğer kendi tercihlerim ile bir şeyleri yapmamış olsam. Kovulmuş olsam. Niye kovulmadım diyeyim. Zaten en kötü anlaşmamı iptal ederlerdi. Benim amacım illa yayalardan kargo vermek değil. Kargolarımı düzgün verebilmek. Onu da yazmışım lütfen o mesajı bulup okuyun. Son olarak da tekrar belirteyim ben eşiniz yayalardan kovuldu da Mostaragitti diye bir şey söylemedim. Aynen şunu söyledim " yayalardan mostara gitti bir daha da yüzünü görmeyeceğim için şikayet etmedim" yani ben bu şikayeti iki sene önce de yapardım ama işiniz yayalar şubede kalmış olsaydı. Veya muhtara gittiğinden iki ay sonra gelseydi yine bu şikayeti yapardım. Çünkü eşiniz profesyonel bir insan değildi. Şu an nasıl olduğunu bilmiyorum ama o zamanlar bana bu hataları yaptığına göre demek ki profesyonel değil di.

Kübra

Burada biraz gerçekten insanın dönüp kendisine soru sorması gerekiyor. Bu kadın neden beni şikayet etti diye. Zaten sorunun cevabı çok basit ben video boyunca sadece yanlış kesilen kargolardan bahsettim. Gelelim eşinizin ithamına. -ben Yakacık şubesinden kovulmadım- yayalara kendi isteğimle geçtim. Aşağıda kendisi yazmış kovuldunuz diye problemli bir insansınız her şubeden kovuluyorsunuz diye. Sorun lütfen işinize neden böyle bir yalan söylüyor? Lütfen sorun üstüme yürümüş mü yürümemiş mi? Lütfen sorun beni arayıp da küfür etmiş mi etmemiş mi? Eşinizdir eyvallah ama burada hakemlik yapıyorsanız eğer iki tarafı da dinleyin. Eşiniz masum değil yalan söylüyor ve ben çocuklarımın üzerine yemin ediyorum. Şimdi ben sizden bir cevap bekliyorum gerçekten eşinize mi inanacaksınız bana mı inanacaksınız?

Kübra

Velhasıl kelam ciddi anlamda söylüyorum bir kere yaşadığım bir problem değildi ben hepsini sineye çektim 17 TL idi kargolarım İstanbul'dan uçak hattı kesmişti 300 TL'yi bulan kargolar vardı ve ben bunların hepsini kendi cebimden karşılıyorum bakın ozamanlarda hem de. Yine de sustum gerçekten sorun yaratmadım. Ta ki ne zaman artık anlaşmanın kapanmasını da geçtim anlaşmam iptal edilecekti o zaman Genel Müdürlüğü arayıp mecburen bana yardımcı olmalarını istedim muhasebeden büşra hanımla görüştüm ve büşra hanım sorunumu çözdü. Ve daha sonrasında bir telefon aldım jale hanım beni arıyor telefonda bana ağzına geleni saydı ve ben o gün akşam saat 7:30'da o sinirle kalkıp şubeye gittim kendisi şubede değil di. Ertesi günü bu sefer kargo vermek için şubeye gittiğimde bahsettiğim bu olaylar yaşandı. Yanındaki beyefendiyi görsel olarak size benzettiğim için sizin adınızı geçirdim şayet eğer siz değilseniz özür dilerim adınızı geçirdiğim için ama bakın ben özür dileyebilen bir insanım.

Kübra

Madem ozan beyi aradı, benim tahsilatımla ilgili bana yardımcı olmak ile alakalı. Sorar mısınız peki neden ben şubeye kargo götürdüğüm zaman suratıma tiksinir gibi baktı? Iyyy geldi yine bu der gibi baktı? Tekrar söylüyorum gecenin üçünde bırakın sizi hiç kimseyi rahatsız etme hakkım yok ben bunu kabul ediyorum ettim özrümü de defalarca dinledim konumuz gecenin bir yarısı mesaj atmak değil. Konumuz tamamen eşinizin sürekli yanlış kargo kesmesi. Mesela şu anda size bir şey söyleyeyim mantık yürütelim tamam mı. Ben gecenin 1 saatinde mesaj attım bunu siz problem ettiniz daha sonrasında jale hanım bana uygun bir dille eşim şahsi numaramı sizinle paylaşmamı istemiyor lütfen numaramı silin ben de sizi engelliyorum dedi ve engelledi hakkı mıdır hakkıdır. Peki sonrasını sordunuz mu neden engelimi kaldırdı? Çünkü sürekli kargolarımı yanlış kesmeye başladı ve en sonunda şirket hattından kendisine ulaşamadığım için mecburen kendisi benim engelimi kaldırıp bana ulaşmak zorunda kaldı.

Kübra

Gürkan bey merhabalar tekrardan. Kusura bakmayın burada başka bir şey yarıştırmıyoruz. Ve ben buradaki yorumları silemiyorum her ne kadar şikayeti kendim oluşturmuş olsam da. Can bey denen şahsı tanımıyorum lakin isterseniz şu anki yayaların müdürüne sorabilirsiniz. Bizzat kendisine gidip daha sizinle bu muhabbetleri bile yapmadan önce aynen şunu söyledim aktarıyorum" ben şikayet var ya bir video attım bu da olumlu sonuçlandı lakin ne olursa olsun birisi altına çok kötü bir yorum yazmış şimdi ben ne yapayım ilk defa şikayet ettim sonuçlandığı için kaldırman mı gerekiyor veya kaldırmamammı gerekiyor çünkü yorumu silemiyorum ve bir kadın olarak benim bile hoşuma gitmedi bu yorum" aynen bunu belirttim şu anki yayaların müdürüne adını hatırlamıyorum. Yani burada öncelikle yorumu yapan şahısla ilgili bir alakam olmadığını ispatlamış oluyorum bu 1.

Gürkan

Eşimde sizin üzerinize yürümediğini küfür etmediğine çocuklarının üzerine yemin ediyor sizden de bir yemin bekliyoruz çocuklarınıza. Ne gereği var Kübra hanım bu kadar iftiraya ama siz birilerinin dolduruşuna geldiniz ben bundan eminim hislerim kuvvetlidir.

Gürkan

10 o zaman da sizin mağduriyetinizle alakalı yardımcı olunacağı söylenmişti IBAN atar mısınız kimsenin hakkı bizde kalmaz kardeşim

Gürkan

9 attığınız videodonun altına yanlış yorumlar yapılıyor can diye biri. Bu artık namus olayına döndü bu başka bir boyut. 10 sırf o canla karşılaşmak için mahkemeye verdim kime nasıl davranacağını o şahsa öğretecem

Gürkan

7) eşim yayalara geldiğinde tekrardan sizin hakkınızda olumsuz bir şey demedi. Tam tersi hemen yardımcı olmak için ozan beyle irtibata geçip tahsilatlatınızı nasıl yaptığınızı sordu 8 videoda benimde üzerinize yürüdüğümü iddia ettiniz bunun yalanını neden söyleme gereği duydunuz.

Gürkan

Kübra hanım tekrardan iyi akşamlar 1) muhatabım siz değilsiniz diyorsunuz ama videoda benimde sizin üzerinize yürüdüğümü söylüyorsunuz bu durumda banada cevap hakkı doğuyor 2) farzedin ki internetiniz kapalı yine gecenin 3) ünde mesaj çekme hakkınız yok 4) benim eşim kovulmadı mostar şube müdürü olarak mostara atandı 5) yayalardanda yine kovulmadı kime sorarsanız sorun kendi istifa etti gözümün önünde.

Kübra

Yani velhasıl kelam canım istedi dur ben bunu işinden edeyim ya da egomu tatmin etmek için haklı olduğum halde o anda bu şikayeti yapardım. Daha Mostar'da müdür olamadan yayalarda iken kovulurdu. Çünkü şu anda sonuç kovulma o yüzden öyle söylüyorum. Ama ben Allah'a havale ettim sizin de dediğiniz gibi ve bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın diyerek şikayetçi olmadım çünkü Mostar'a gitti ve yüzünü bir daha görmeyecektim. Ama eşiniz yayalara geldi, ve tekrar belirtiyorum beni kenara çekip kusura bakmayın kübra hanım geçmişte ben size çok maddi olarak da manevi olarak da zedeledim ama tekrar yaşanmayacak deseydi şu an bu noktada olmazdık. Kendisi savaş kazanmış gibi Zafer kazanmış gibi bana ters bakışlar attığı için bu noktaya geldik. Konumuz yanlış kesilen kargolar. Konumuz yanlış kesilen kargolardan dolayı benim maddi zarara uğramam ve bunun üstüne bilginiz var mı bilmiyorum ama eşinize sorun üzerime geldi mi? Beni darp etmeye çalıştımı? Bana küfürler ederek oradan kovdumu kovmadı mı bir sorun ya.

Kübra

Benim şikayetimin ana kaynağı eşinizin bana yaptığı hatalardan dolayı bir özür dilememesi ve şube yeniden döndüğünde Zafer kazanmış gibi davranması idi. Dim ki bana mesaj atma dedi bu yüzden bunu yaptım tarihlere bakalım benim o mesajı attığım tarih 10 Ocak 2021 ve 50 kere özür dilediğim tarih bu oluyor bilginiz olsun. Aşağıya şimdi eşinizin fotoğrafını yüklüyorum 8 Şubat 2021 yani biz kendi aramızda zaten bu mesaj muhabbetini çözmüşüz hatta normal iki insan gibi yaptığım işle alakalı bile görüşebiliyoruz.

Kübra

Merhabalar Gürkan bey mesajınızı yeni gördüm. Ben delillerle konuşuyorum ama sizde pek bir delil göremedim. Muhatabım siz değilsiniz tamamen eşiniz. Benim verdiğim altı maddelik cevaba istinaden hiçbirisinin aksini ispatlayamamışsınız. Yukarıda da belirtmiştim ben 1 kere 1 hata yaptım sebebini belirterek ve 50 kere de özür dileyerek bunu açıkladım. Gecenin bir yarısı bırakın sizi hiç kimseyi rahatsız etme hakkım yok bunu biliyorum. Lakin ben internetin kapalı olduğunu düşündüm çünkü tek tik kalmıştı. Bu yüzden yazmaya devam ettiğimi belirttim ve devamında da 50 kere özür diledim asla da tekrarını yapmadım. Bir hata bana 50 özüre mal oldu. Saydığım 6 maddede kaç tane hata var Saya bildiniz mi? Bana dilenen bir özür var mı görebildiniz mi? Üstüne hala iftiralar var benim by şikayetim bana mesaj atma denmesinden kaynaklanmadı.

Gürkan

Gecenin 2 45 inden saat 3 01 e kadar bize verdiğiniz rahatsızlık buna hiçbir türlü hakkınız yok. Size sürekli ters davranan bir çalışana bu mesajları gece vakti atıyorsanız demek ki iyi biri diyebilirim. Size her zaman her an yardımcı olan bir çalışan demek ki.

Kara
Kara

Can bey demeyi çok isterdim ama maalesef size ağır gelir bey kelimesi. Jale hanım annenizle birliktemiydi de siz bu şekil konuşa biliyorsunuz. Alışıksınız sanırım kişi kendinden bilirmiş işi unutmayın

Jale
Jale

Siz ne kadar güzel atıp tutmuşsunuz bir insanı buradan karalamak ne kadar kolay size benim kadar destek olan birisi daha oldu mu acaba şahsi numaramı dahi paylaştım sizinle gecenin saat 3 ünde 50 tane mesaj attınız ben mesaj seslerine uyandığımda sabah size gece mesaj atmanız uygun değil dediğimde siz bana internetini kapat sende ben gece çalışıyorum diye cevap verdiğinizde ben yine sizi idare ettim sizin kendi hatanıza rağmen idare ettim hasta çocuğum var psikolojim bozuk dediniz bana bende size üzüldüm yinede sizi idare ettim sırf gecenin 3 ünde yazmanız uygun değil dediğim için bunları yapıyorsunuz. Ama sıkıntı yok benim vicdanım rahat. Sizi yaptığınız bu iftiradan dolayı şikayet edeceğim Ayrıca siz yayaların müşterisi değilsiniz Yakacık şubesinden kovularak tartışarak yayalar şubesine gelen birisiniz bunu kendi ağzınızla dile getirdiniz her şubede tartışma çıkarıyorsunuz sizi ne darp eden oldu ne de hakaret eden oldu bu iftiralardan dolayı size dava açacağım.

Kübra

Son olarak aşağıda yorum yapan şahıs kim bilmiyorum eğer onu da benim üstüme yıkmaya çalışıyorsanız diyebilecek bir şeyim yok. Ben eğer atıp tutuyor olsaydım şu an hala işinizin başında olurdunuz. Ben sizi karalamadım, sizden şikayetçi oldum. Araştırıldı ve haklılığım bulundu. Sizde kabul etmelisiniz ki ben haklıydım. Eksik anlatmış olabilirim ama fazla anlatmadım. Dilerseniz de yazılı mesajları mail olarak iletebilirim unuttuklarınız var ise hatırlamanıza yardımcı olur.

Kübra

5 -siz bana yardımcı olmadınız, olsaydınız ben anlaşmamın kapanmasına ramak kala artık Genel Müdürlüğü aramak zorunda kalmazdım. Onun da görseli ekte. Bence bu saatten sonra haklarımızı hukuki yollar ile arayalım. Çünkü o günlerin ne zaman yaşandığını bile hatırlamıyorsunuzdur ama bende saniyesi saniyesine mesajlar ile kayıtlı. MNG de de kamera kayıtları vardır. Ve şahitlerim de var. Şubede üzerime yürüyüp... G_t buradan Nasıl bir kadınsın sen istenmediğin yere gelip kargo vermeye çalışıyorsun (burda hata yapan sizsiniz beni istemeyen de sizsiniz) ve şube içerisinde saldırdınız. Bunları yaşayacağımı bilmediğim için ben video kaydına almadım ama şubelerinizin kamera kaydı var ise eğer söylüyorum saati 17 Şubat 2022 saat 17.00-17.30 arası. Bunu da genelmüdürlük görüp umarım incelerler kayıtlar var ise.

Kübra

4- Ben Yakacık şubesinden kovulmadım. İnsanları zan altında bırakmayın dilerseniz buna da açılmış olan soruşturmalarımı görebilirsiniz. Kargolarımı almıyorlar, alsalar kaybediyorlar veya kesmıyorlar. Tüm sorunum bu idi ve benim evime yakın olan şube Yayalar şube idi. Kendimi yayalara kendi isteğim üzerine taşıdım. Sizin dediğiniz gibi -git başka yerden ver- cümlenize ithafen aslında istediğim yerden kargomu veririm bu sizi ilgilendirmez. Ozan bey onayladı ve ben yayalara transfer oldum. Beni kovan olmadı ama sizi kovdular sanırım :) Geç gelen bir adalet oldu çünkü ben bir daha sizinle muhatap olmayacağımı zannettiğim için 2 sene önce bu şkayeti yapmadım ekmeğinizden etmedim. Lakin 2 sene sonra Müşterisi olduğum şubeye geri dönüp beni kenara çekseydiniz. Kübra Hanım bir sorun yaşandı aramızda ama geçmişte kaldı o zamanlar acemiydim, sorunlar yaşamayacaksınız emin olabilirsiniz geçmişe nazaran sizden özür dilerim deseydiniz bunlar yaşanmazdı ama siz Zafer kazanmış gibi geri dönüp ters bakışlar attınız.

Kübra

3- siz bana yazmayın vs dediğiniz için mi yaşandı bu olay? Yoksa Kübra ç---- Erdem diye bambaşka birinden benim kargolarımı gönderip üstüne üstlük ilgilenmediğiniz için mi? Yanlış gönderim yaptığınız kargoların kodlarını bile bana bir çıktı vermeyip saatlerimi alacak şekilde bana ses kaydıyla bana kod okuyup hangi kod kimin ise kargo takıp yaparak bulmaya çalışıp kendi başıma mı bırakıldım? Mail atacağım dediniz ama atmadığınız mailler mi sorunumuz ya da sorunumuz müşterim şubedeyken mailin gitmemesinden dolayı mecburen müşteri şubede ben elimde tel sizi aramalarım mı? Bir dönüp geçmişi hatırlayın. Fotolara bakabilirsiniz niceleri var.

Kübra

2-hasta çocuğum var psikolojim bozuk falan bunlar ağır ithamlar zaten mesajlarda da ne dediğşm mevcut. Sadece Aşıya götüreceğimi belirttim ve farkındaysanız yazarken de yazdıktan sonra da özür dilemişim bakınız foto 2 Ben bu arada bir hata yapmışım ve bunu kabulleniyorum ve saydınız mı bilmiyorum ama kaç kere özür de diliyorum. Sizin yaptığınız sayısız hatalar var lakin bir özrünüz bile yok. Haklısınız sizden hem bir özür hem de bir maddi beklenti içinde olduğum AP açık ortada.

Kübra

Öncelikle merhabalar Jale hanım. Hakkımızı bence de hukuki yollar ile arayalım haklısınız çünkü benim sizden tahsil etmem gereken yanlış kesilen kargolar var. Cevap hakkı doğduğu için şimdi sizin yazdıklarınızın tam tersini ispatlama gereği duyuyorum. 1- ben internetini kapat gibi bir cümle kullanmadım. Mesajı atarkende internetinizin kapalı olduğunu gördüğüm için yazmaya devam ettiğimi belirttim bakınız foto 1. Şimdi sırayla diğer yazdıklarınızı cevaplayacağım deliliniz var ise sunun lütfen.

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri