21 Temmuz 2023 21:48627
Erdi'nin Teşekkür Mesajı
MNG Kargo şikayet bölümünden Muhammet bey gerekli şekilde sorunumu çözdü çok teşekkür ederim 😎👍

Kargom Sakarya'dan MNG Kargo ile 20 Temmuz tarihinde geldi. Şubede bekletildi, dağıtıma çıkarılmadı ve bugün dağıtıma çıkarıldığı yazıyor, ama akşam teslimat başarısız olduğunu yazıyorlar. Eğer 24.07.2023'te teslim alınmazsa geri iade edeceklerini yazıyorlar. Ben adrese teslim edilmesi için ücret ödüyorum, şubeden teslim almak için değil. İnsanları zor durumda bırakıyorlar.

21 Temmuz 2023 21:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

24 Temmuz 2023 17:56
Eki aç

İyi günler sorunum hala devam etmektedir teslimat başarısız olmaktadır diyor ama demek ki dağıtıma çıkarılmamış

24 Temmuz 2023 18:01

Gereğinin yapılmasını istiyorum yoksa Tüketici Hakları'na gideceğim gerekeni yapacağım hem kargo ücreti vereceğim adrese teslim sonra gidip şubeden alacağım bu komik bir şey kusura bakmayın

24 Temmuz 2023 18:54

Lütfen

26 Temmuz 2023 13:01
Eki aç

Kargomu geri iade yolluyorlar hiçbir şekilde yardımcı olmadılar

26 Temmuz 2023 15:18

Kargom bugün elime ulaştı teşekkürler

26 Temmuz 2023 15:24

MNG Kargo Ürünümü Bilinçli Olarak Getirmiyor, Şubede Bekletiyor

2 Ağustos 2023 21:25487

"Muhammet beye teşekkür ederim."

MNG Kargomu Teslim Etmiyor

10 Temmuz 2023 16:4090

MNG Sakarya Erenler şubesinden 07.07.2023'de arandım ve kargomun şubeye geldiğini gidip oradan almam gerektiğini söyledi...

MNG Kargomu Teslim Etmiyor

MNG Kargo İle Teslimat Kabusu: İade Edilen Paket Ve Çözüm Üretemeyen Müşteri Hizmetleri

31 Ağustos 2024 11:53200

"Yani bana dönüş sağlanması için buraya yazmam gerekmiyordu illa. Ama arayıp bilgilendirmelerde bulundukları için kendilerine teşekkür ederim."

MNG Kargo'nun Teslimat Saçmalığı

22 Temmuz 2023 23:57452

"Çözüm biriminden emine hanım ile görüşme sağladık kendisinin ilgisine teşekkür ederim"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye Kargom Kırık Geldi

DHL EcommerceTürkiye Kargom Kırık Geldi

Bahar
DHL Express Kuryenin Kargoyu Teslim Şekli

DHL ExpressKuryenin Kargoyu Teslim Şekli

Murat
DHL Ecommerce Türkiye Yanılttı!

DHL EcommerceTürkiye Yanılttı!

DHL Ecommerce Türkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

DHL EcommerceTürkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

Muhammet
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda

Öne ÇıkanKonular