Alper sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 12:29
Alper'in Teşekkür Mesajı
“Beni arayan müşteri temsilcisi Mehmet beye teşekkür ederim. Şikayetimde çözümcü oldukları için.”

MNG Kargo Konya Yazır şubesi 03322653664 numarasını arayarak müşteri hizmetlerine bağlandım. Saat 09.39'da Yazır şubesinde bir bayan telefonu açtı. Kendisine kargomun şubede beklediğini ve dağıtıma çıkarmadan şubeden teslim almak istediğimi ilettim. Bayan 'tamam' yanıtını verdi. Şubeye vardığımda kargomu teslim almak istediğimi söylediğimde, kargonun dağıtıma çıktığı bilgisini aldım. Telefonla arayıp dağıtıma çıkarmamalarını rica ettiğimi belirttim, ancak bayan beni aramadığım konusunda ısrar etti ve yalan söylediğimi ima etti. Evde kimse olmadığı için kargomu teslim almak istediğimi ifade ettim fakat olumsuz yanıt aldım. Yazır şubesi müdürüyle görüşmek istediğimi söylediğimde ise bu talebim reddedildi. Şikayet etmek istediğimde ise 'istediğiniz yere şikayet edin' şeklinde bir yanıtla karşılaştım. Yazır şubesi çalışanı bayanın adını vermedi ve müşteriye karşı saygısız bir tutum sergiledi. Kargomun teslim edilmesi konusunda yardımcı olunmadı ve Konya Yazır şubesi çalışanının davranışları kabul edilemez.

13 Aralık 2023 12:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

16 Aralık 2023 10:48

16 Aralık 2023 10:51

MNG Kargo müşteri temsilcisine şikayetimde yardımcı oldukları için. Teşekkürler...

05 Ocak 2024 15:36
Gülnihal sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2024 11:53
"Teşekkürler"
MNG Kargo Ürünümü Teslim Etmeden İade Etti
Figen sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 11:08
"Süreç hızlı ilerlediği için teşekkür ederim"
Emre sonuçtan memnun

06 Temmuz 2023 15:47
"Müşteri temsilcisi Ahmet beye bezeleri için teşekkür ederim"
Nurcan sonucu yetersiz buldu

26 Mart 2024 15:48