MNG Kargo Erzurum Karayazı Kültür Kırtasiyeye

23 Ocak 2024 12:10248
Eren'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

MNG Kargo'dan şikayetçiyim. Kargom yanlış adrese teslim edilmiş ve alamıyorum. Erzurum Karayazı'daki Kültür Kırtasiye'ye teslim edilmesini istemiştim ancak kargom yanlış adrese gitmiş ve oradan almak için yetkim yok. Eğer verdiğim adrese teslim edilirse çok memnun olurum. Bu arada sizler nasılsınız? Kargom doğru adrese teslim edilirse çok sevinirim.

23 Ocak 2024 12:51 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

24 Ocak 2024 17:31

Teşekkürler

MNG Kargo Adres Teslim Kargomun Sorunlu Yolculuğu

Mine
7 Şubat 2024 00:39433

"Yardımları için sinan beye teşekkür ederim"

MNG Kargo Adres Teslim Kargomun Sorunlu Yolculuğu

Yanlış Adrese Teslimat: MNG Kargo'nun Müşteri Mağduriyeti

Ozlem
24 Mart 2025 09:45324

MNG Kargo'dan şikayetçiyim. Kargom Erzurum şubesinde kalmış, Karayazı Kültür Kırtasiyesi'ne gelmesini istemiştim. Ben na...

MNG Kargo Teslim Edilmeyen Kargo

Sultan
22 Mart 2024 12:16275

"Ayşe hanıma çok teşekkür ederim sayesinde sorunum hemen çözüldü 🙏"

Kargom Yanlış Şehre Teslim Ediliyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Abdul
21 Mayıs 2025 12:05246

"Çok teşekkürler tüm her şeye rağmen para iadesi zamanında yapıldığı için çok sağ olun memnun oldum"

Kargom Yanlış Şehre Teslim Ediliyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Tümünü Gör
Çamura Kargo Bırakan DHL

Çamura KargoBırakan DHL

Nurgül
DHL Ecommerce Türkiye Kargo Mağduriyeti!

DHL EcommerceTürkiye Kargo Mağduriyeti!

Büşra
DHL Ecommerce Türkiye Kargo Sorunu

DHL EcommerceTürkiye Kargo Sorunu

Aydın
DHL Ecommerce Türkiye Gözlük Kutusu Kırık Bir Şekilde Geldi!

DHL EcommerceTürkiye Gözlük Kutusu Kırık Bir Şekilde Geldi!

Furkan
DHL Ecommerce Türkiye Ürünün Kutusunu Paramparça Gönderdi

DHL EcommerceTürkiye Ürünün Kutusunu Paramparça Gönderdi

Ali
DHL Ecommerce Türkiye Kargomu Havuza Düşürmüş!

DHL EcommerceTürkiye Kargomu Havuza Düşürmüş!

Şeyma

Öne ÇıkanKonular