23 Temmuz 2024 19:25

Shopier uygulaması üzerinden anlaşmalı olan MNG Kargo'dan 13.07.2024 13:02 Ankara/Keçiören'e 2 ds 68 TL'lik kargo gönderdim. 2 gün sonra uygulamaya girdiğimde benden 429 TL miktarında ve sonra bu miktar 529 TL olarak yukarıya çıkıp iki kez ödeme kestiler. Bu ödemeler bana ait değildir. Shopier ile görüştüğümde onların sisteminde bir sorun olmadığı, MNG ile alakalı olduğunu söylediler. MNG Kargo merkezinin Shopier'e kod girişi yaparken farklı bir kod girdikleri için benden 3 paket 45 ds miktar kesildi, hepsi görselde mevcuttur. Bu ürün bana ait değildir. Kaç gündür düzeltmek için uğraşıyorum, beni devamlı oyalayıp 'yazdık, dönüş bekliyoruz' tarzında cevaplar veriyorlar. Bu sorunuma çözüm bulunup ödediğim yüksek miktardaki kargo ücretinin geri iade yapılmasını istiyorum. İki kuruş kazanayım derken bir başkasının yüksek miktardaki kargo ücreti MNG merkezin yaptığı hata yüzünden bana yüklenemez. Şikayetçiyim. Ücretimin geri iade yapılmasını istiyorum.

23 Temmuz 2024 19:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Remziye
Remziye
24 Temmuz 2024 10:56

İrtibata geçilmesini bekliyorum.

Ömür sonuçtan memnun

02 Nisan 2024 15:57
Deniz sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 10:59
"Firma özen göstererek benimle iletişime geçti. Söz konusu şube hakkında denetim süreci başlattıklarını söylediler. Umuyorum ki bundan sonra aynı sıkıntıları tekrar yaşamayız. Teşekkürler"
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 12:10
MNG Kargo 2 Kez Fazladan Çekim Yapıp İade Etmediler
MNG Kargo 2 Kez Fazladan Çekim Yapıp İade Etmediler

07 Mayıs 2024 10:05
Iskan sonuçtan memnun

31 Ağustos 2024 11:53
"Yani bana dönüş sağlanması için buraya yazmam gerekmiyordu illa. Ama arayıp bilgilendirmelerde bulundukları için kendilerine teşekkür ederim."

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri