MNG Kargo Aynı Şehirde Verilen Kargo 3 Gündür Gelmiyor

11 Ocak 2024 17:44614

Kargom aynı il içinde3 gün olacak hala dağıtım da ve gelmiyor. Şube desen telefonu çalmıyor bile genel iletişim numarası tam 1 saat çaldı açan olmadı kimin umurumda zaten. Yürüyerek dağıtıma çıksa aynı şehir için de zaten 1 günde gelir resmen paramızla rezil oluyoruz kesinlikle bir daha MNG Kargo'nun önünden bile geçmeyeceğiz. Yazıklar olsun
Kargo takip :154286471093

11 Ocak 2024 17:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

MNG Kargo Adresime Gönderimi Getirmiyor

5 Temmuz 2023 15:39824

"Gülüm hanım efendi sorununu çözdü teşekkür ederim"

MNG 'Petrol İş' Keyfi Ürün Teslim Etmemesi

20 Temmuz 2023 18:51334

"Şikayet sonrası iletişimleri gayet iyi. Teşekkürler..."

MNG 'Petrol İş' Keyfi Ürün Teslim Etmemesi

MNG Kargo Teslim Edilmeyen Kargo Teslim Edilmiş Gözüküyor!

19 Temmuz 2023 20:23572

İnternetten alışveriş yaptım, kargo firmasını çok iyi çalışıyor diye MNG Kargo'yu seçtim. MNG Kargo gün319154190062 taki...

MNG Kargo'nun Kötü Olması

12 Temmuz 2023 11:39375

"Muhammed beyle görüşme sağladım kendisi gibi personellerin çalıştırılmasını çok isterim çok memnun kaldım ilgisinden deneyiminden dolayı teşekkür ederim"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular