Denizbank'ın Onay Verdiği Karşılıksız Çek

26 Ocak 2024 23:10

Bankaların verdiği güvenilirlik ve olumlu bilgilere dayanarak satışa onay verdim. Bankalardan aldığım onaya istinaden makinelerim gitti, tüp bebek için hayal ettiğimiz birikimimiz gitti! Dükkanımı kapattım, işsiz kaldım, evim kira, fatura vb. İçin ödeme yapamıyorum. Eşim çalışmıyor. Devletin sunduğu Esnaf Kefalet kooperatifinden çektiğim kredi ödemesini yapamadım. Maddi ve manevi olarak kendimizi toparlayamıyoruz. Bu hususta gerekli şikayetleri ilgili mercilere yaptık. Biz prosedürü bilmiyoruz, banka onay verdiği için makineleri teslim ettim, onay vermeseydi asla vermezdim. Sizden talebim, bankaların yaptığı hatanın giderilmesi ve telafi edilmesi adına destek ve yönlendirmelerinizi önemle ve ivedi olarak arz ediyorum.

06 Şubat 2024 16:40

Sayın ilgili, şikayetime yanıt olarak farklı müşteri diye konu kapatılmış. Bizzat banka şubenizden uygunluğun ivedi olarak desteğinizi rica ediyorumlarak işlemleri yaptım. Sizin verdiğiniz bilgi ile aksiyon aldım. Sizin sübeniz olan banka nasıl bilmez bu firma ile bir iş yapan banka

Ek
27 Ocak 2024 09:12 (Şikayetten 10 saat sonra)

Onaysız Kredi Başvuruları Ve Yanlış Yapılandırma

04 Mart 01:28

Mine
08 Mart 13:00

Kredi Kartım Habersiz Kapatıldı: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

Arzu
10 Ekim 2024 21:40
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Kartımın Son Ödeme Tarihi Gelmeden Kullanıma Kapandı.

Hasan
05 Temmuz 2024 10:50
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Kredi Başvurularım Sürekli Reddedildi Gerekçe Sunulmadı

Özgür