Ömer sonucu yetersiz buldu

Denizbank Kurtaran Hesap Bakiye

Denizbank Kurtaran Hesap Bakiye
13 Haziran 2024 15:57

Denizbank kredili mevduat hesabımda kurtaran hesap limitim 7000 TL olarak gözükmesine rağmen kullanamıyorum. Denizbank müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri temsilcisi ile görüşmenin mümkünatı yok zaten. Kurtaran hesabımı yaklaşık bir 2 aydır kullanamıyorum daha önce kullanabiliyorken ve hatta kurtaran hesap borcumu ödememe rağmen neden kullanamıyorum. Artık kullanamayacaksam da neden bilgilendirilmiyorum. Banka şubesine gitmeme rağmen bana sebebini söyleyemediler biraz uğraştılar olmuyor dediler bu nasıl iş böyle hesapta gözüküyor borcum yok bankaya bir şeyim yok bu ne demek böyle Lütfen kurtaran hesabımın açılmasını istiyorum

26 Haziran 2024 11:09

Denizbank kredili mevduat hesabımda kurtaran hesap limitim 7000 TL olarak gözükmesine rağmen kullanamıyorum. Denizbank müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri temsilcisi ile görüşmenin mümkünatı yok zaten. Kurtaran hesabımı yaklaşık 1. 2 aydır kullanamıyorum daha önce kullanabiliyorken ve hatta kurtaran hesap borcumu ödememe rağmen neden kullanamıyorum. Artık kullanamayacaksam da neden bilgilendirilmiyorum. Banka şubesine gitmeme rağmen bana sebebini söyleyemediler biraz uğraştılar olmuyor dediler bu nasıl iş böyle hesapta gözüküyor borcum yok bankaya bir şeyim yok bu ne demek böyle lütfen kurtaran hesabımın açılmasını istiyorum lütfen kurtaran hesap bakiyemi açılmasını istiyorum

13 Haziran 2024 15:55

13 Haziran 2024 17:24 (Şikayetten 1 saat sonra)
13 Haziran 2024 17:29

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

26 Haziran 2024 11:11

Kurtaran hesap bakiyemi hala kullanamıyorum lütfen kurtaran hesap bakiyemi açar mısınız

Batuhan
15 Ağustos 2024 13:38

30 Temmuz 2024 12:59

Bilgilendirme Eksikliği Ve Kart Blokesi Nedeniyle Hesabıma Erişemiyorum

Kadriye
09 Eylül 2025 10:54
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kredili Mevduat Limitim Eksik Kullanılabiliyor, Sorun Çözülemiyor

06 Ekim 2025 15:20