Denizbank Kredi Kartını Kullanmamama Rağmen Ekstre Borcu Geliyor

Denizbank Kredi Kartını Kullanmamama Rağmen Ekstre Borcu Geliyor
11 Eylül 2024 19:22

Denizbank kredi kartını 1 yıl kullanmazsan kapanır denilerek aldım. Hiçbir şekilde kullanmamama rağmen 3 aydır ekstre olarak borç yansıtılıyor. İstemediğim halde Metlife üyeliği Param Güvende Hayat Sigortası yapıldı.
Gerekli mercilere şikayetimi yapacağım. Kullanmadığım kartın borcunu asla ödemem.

12 Eylül 2024 06:02 (Şikayetten 10 saat sonra)
Naim
Naim
11 Şubat 2025 15:00

Sorunum hala çözülmedi kredi kartını kullanmamama rağmen ekstre ve kredili mevduat hesabında borç gözüküyor kullanmadığım karta nasıl ekstre ve mevduat hesabı açılabiliyor borç gözüküyor kartın iptalini istiyorum

Latif
Latif

Denizbank kredi kartı: Kullanıma kapalı olan 4 yıldır kullanmadığım bir kredi kartına 10 lira gibi borcum olduğu söyleniyor ve ben bunu yeni öğreniyorum. Hiçbir açıklama yapılmadığı gibi. Tüketici heyetine şikayetçi olabileceğime dair mesaj da yolluyorlar. Denizbank ile kesinlikle işinizi sağlam alin yarın bir gün 10 lira için binlerce lira masraflar, hacizler v. S. İle uğraşmayın. Ben mağdur ve tedirginim. Bu bankanın 4 yıl sonra karşıma çıkıp bu şekilde gecikmeli ödeme istemesinin tutarı önemli değildir. Duyarlılık adına paylaşıyor ve uğradığım psikolojik travmayı paylaşıyorum.

12 Aralık 2023 16:30

Aycannur