Denizbank Banka Dolandırıcılığı Mağduriyeti

07 Ocak 2024 19:37

06.12.2023 tarihinde Denizbank'tan 0,89 faizli kredi fırsatı diye mesaj geldi. Ben de bu krediye başvurdum. Denizbank müşteri hizmetleri sonuçlanınca biz sizi arayacağız dediler. 15/12/2023'de 0531*****48 numaralı telefondan Denizbank müşteri hizmetlerinden aradığını söyleyerek kredi başvurunuz için arıyorum, müşteri limitinizde bir düzeltme yapacağız. Size gelen kodu söyleyin diyerek beni aradı. Gelen kod Akbank koduydu. Ben Akbank kodu neden Denizbank'a söyleyeyim dedim, biz ortak çalışıyoruz dediler. Ben Akbank'tan gelen kodu söylediğimde Denizbank'taki 6000 TL vadelideki paramı bana sormadan vadeyi bozup Akbank hesabıma aktarmış. Bunları yaparken onayım alınmadı, TC kimlik numaramı söylemedim, Akbank IBAN'ımı söylemedim. Denizbank bana kod göndermedi. Daha sonra Akbank'ta 69 bin TL kredi çekilmiş hesabımdan benim onayım alınmadan. Eksi hesabım yoktu, onayım alınmadan Akbank'ta eksi hesap açılmış. Toplamda 215 bin TL parayı E**** Ç**** ve E*** A**** isimli kişiler kendi hesabına aktarmış. Benim hiçbir şekilde haberim olmadı. Denizbank asla bana kod göndermedi. Ben kimseye TC kimlik numaramı söylemedim. E**** Ç**** - Mersin Tarsus Yapı Kredi şubesi IBAN'ı: TR93********************74, E*** A**** - ING Bankası IBAN'ı: TR68********************01, bu iki kişi tarafından mağdur edildim. Denizbank ve Akbank beni uyarmadı. Denizbank bana bir kod dahi göndermeden hesabıma giriş yapılmış. TC kimlik numaramı kimseye söylemeden bu kişiler benim kredi başvurusu yaptığımı, TC kimlik numaramı, Denizbank'a kayıtlı telefon numaramı nasıl ele geçirdi? Ben Denizbank ve bu iki kişiden şikayetçiyim.

09 Ocak 2024 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevilay
Sevilay

Anlattığımız aynı olay bugün bizim de başımıza geldi. Bir sonuç alabildiniz mi acaba?

Denizbank Usulsüz Kredi Kullandırma

29 Kasım 2023 20:34
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
24 Şubat 2025 18:42
"Teşekkür ediyorum"
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 22:47
Denizbank Güvenlik İhlali