İnci sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon'dan Aldığım Bisiklette Denge Sorunu Ve İade Sorunu

14 Ağustos 2024 13:57

Decathlon Forum AVM Diyarbakır mağazasından katlanılır bisiklet aldım. Bisikleti 1 kere kullanabildim. Kullandığımda ön direksiyonda hakimiyet kuramadım. Denge sorunu yaşadım. Aynı şekilde kardeşim ve yeğenim kullandı onlarda ön direksiyon hakimiyeti kuramadı. Ürünü alıp mağazaya götürdüm. Önce bir bayan sonra bir erkek sonra bir erkek satış danışmanına aktarıldık yetkili ile Görüşemedim. Hiçbir sorun olmadığını sürün alışırsınız zaten kullanılmış iade almayız. Dendi Ürün ana yolda trafikte kullanılmıyor. Ürünün iadesi istemekteyim.

15 Ağustos 2024 10:06 (Şikayetten 20 saat sonra)
15 Ağustos 2024 17:44

Merhaba , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

İnci
İnci
16 Ağustos 2024 10:20

Merhaba Decathlon mağazası vermiş olduğum Bilgi garanti kapsamına girmediğini belirtmiş siniz ürün cadde de ana yolda sürülmüyor. İnsan sağlığı kişi can güvenliği sizin için önem teşkil etmiyor. Satış odaklı olarak çalıştığınızı anlıyorum. İyi çalışmalar

Salim
Salim

Maalesef son dönemde ilgi ve geri dönüşlerde çok kötüler. Dönüş yapacaklarını ifade etmelerine rağmen ilgilenmiyorlar.

25 Aralık 2023 16:55

26 Ocak 2024 12:40
Decathlon Mont Deformasyonu Ve İade Sorunu!
Decathlon Mont Deformasyonu Ve İade Sorunu!
Decathlon Kategorileri