Decathlon Piknik Örtüsündeki Allah Yazısı

Decathlon Piknik Örtüsündeki Allah Yazısı

Decathlon'un piknik örtüsünde Arapça olarak Allah yazısı var. Böyle bir saygısızlığı kabullenemiyorum. Bir daha asla ve asla kapısının önünden dahi geçmeyeceğim ve elimden geldiği kadar çevremdeki insanları da uyaracağım. Herkes bilmeli kınıyorum Decathlon'u.

26 Haziran 2023 09:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Gülşah Hanım, Sebebiyet verdiğimiz hassasiyet için özür diliyor ve hassasiyetinizi paylaşıyoruz. Bu sebeple, bahsi geçen ürünün geçtiğimiz yıl satışını durdurduk ve tasarımında güncelleme yaptık. Eski ürünün hala satışta olduğuna dair sosyal medyada yayılan yanlış bilgilerden dolayı üzüntü duyuyoruz. Bahsedilen ürünün Decathlon Türkiye bünyesinde satışı bulunmamaktadır. Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Decathlon Firması Allah Yazısını Yer Bezinde Kullanmış!

"Selamlar, Markanın bu kasıtlı nefret suçu içeren konuyu özellikle yaptığını düşünmüyorum. Marka konuyu bildirdikten sonra ürün imalatını durdurmuş, ürünleri toplatmış. Bunu yapan kişiyi de özellikle cezalandırdıklarını düşünüyorum. Senelerce kullandığımız üründe biz bile bu hatayı fark edemedik. Marka nın bundan sonra bu konuda daha dikkatli olacağından şüphem yok. Teşekkürler."

Decathlon Firması Allah Yazısını Yer Bezinde Kullanmış!

Decathlon Allah'ımızı. İsmini Yer Bezinin Üzerine Yazmaları

Öncelikle direkt olarak Decathlon firmasını şikayet ediyorum. Allah'ımızın ismini yer bezine yazmışlar ve bu ürünü Türki...

Tümünü Gör
Decathlon İtiwit Kano Alt Taban Balonlaşma Sorunu

Decathlon İtiwitKano Alt Taban Balonlaşma Sorunu

Muhammet
Decathlon Termos Kullanılmadan Paslandı!

Decathlon TermosKullanılmadan Paslandı!

Sema