Decathlon Piknik Örtüsünde Allah Yazıyor

Decathlon Piknik Örtüsünde Allah Yazıyor

Geçen yıl Decathlon'dan piknik örtüsü aldık, yeni fark ettik ki üzerinde sayamadığımız kadar çok Arapça harflerle Allah yazıyor, ne kullanabiliyoruz ne birine verebiliyoruz, aldığımıza bin pişman olduk. Yeni piyasaya sürülen üründe bu hatanın düzeltildiği yazıyor, değişim talep ediyorum.

13 Temmuz 2023 10:06 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba Aziz Bey, Müşteri ilişkileri yetkilimiz ile yaptığınız görüşme sonucu tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Decathlon Firması Allah Yazısını Yer Bezinde Kullanmış!

"Selamlar, Markanın bu kasıtlı nefret suçu içeren konuyu özellikle yaptığını düşünmüyorum. Marka konuyu bildirdikten sonra ürün imalatını durdurmuş, ürünleri toplatmış. Bunu yapan kişiyi de özellikle cezalandırdıklarını düşünüyorum. Senelerce kullandığımız üründe biz bile bu hatayı fark edemedik. Marka nın bundan sonra bu konuda daha dikkatli olacağından şüphem yok. Teşekkürler."

Decathlon Firması Allah Yazısını Yer Bezinde Kullanmış!

Decathlon Sipariş İptali Ve Sipariş Gecikmesi

19/07/2023 tarihinde piknik örtüsü siparişi verdim fakat teslimat adresi eski evim kaldığı için hemen iptal etmek istedi...

Tümünü Gör
Decathlon İtiwit Kano Alt Taban Balonlaşma Sorunu

Decathlon İtiwitKano Alt Taban Balonlaşma Sorunu

Muhammet
Decathlon Termos Kullanılmadan Paslandı!

Decathlon TermosKullanılmadan Paslandı!

Sema