Decathlon Paten Koku Oluşumu

Decathlon Paten Koku Oluşumu
12 Haziran 2024 17:56

Decathlon'dan kızım için aldığım paten ikinci günden itibaren koku yapmaya başladı. Şu an çok rahatsız edecek seviyede. Çocuk paten sürmeyi seviyor diye bir şey demiyoruz ama Decathlon’a yakışmadı. Malzemeden mi kaynaklanıyor. Anlamış değilim. Lütfen koku yapmayan paten varsa onunla değişim yapın çok severek beğenerek aldık ama maalesef hayal kırıklığı. Bursa Sur Yapı AVM'den aldık.

12 Haziran 2024 18:26 (Şikayetten 29 dakika sonra)
21 Haziran 2024 09:14

Merhaba Esra Hanım , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Aynı sorun kızımın pateninde de oluştu. Hatta sitedeki arkadaşlarınınkinde de oluştu. Çözümü özel değil de genel yayınlasaydınız bizde sorunumuza çözüm bulurduk belki.

Esra

Özel çorabını aldık ve makinede de iç kısmını yıkadım maalesef yinede yapįyor. Ayrıca 40 derecede yıkanmasına rağmen iç kısmın tabanı çok yıprandı. Sanırım kumaşınįn kalitesinden kaynaklanıyor

Esra

Şikayetvar platformu üzerinden paylaşmış olduğunuz şikayetiniz hakkında iletişime geçiyoruz. Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İnceleme sonucunda ilgili ürün hasarı garanti kapsamında değerlendirilemediği için reddedilmiştir. Mağaza ekiplerimiz ile iletişime geçtiğimizde patenin kullanımından kaynaklı bir problem olduğu, kalın bir çorapla kullanılması gerektiğini, iç tarafının çıkarılıp yıkanabileceği ve sorunun bu şekilde giderilebileceğini ilettiler.

21 Aralık 2024 08:37

Decathlon Paten Ayağa Vuruyor