Ömer sonuçtan memnun

Decathlon Kordaj Ve Çekim Hizmeti Sorunu

14 Temmuz 2023 18:40
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Sorunu Decathlon Kentpark şubedeki çalışanlar çözdü. Anlayışlı davranışları için teşekkür ederim. Sorunun kaynağı olan Tenis bölümünden sorumlu Necla hanım tavırları ile rahatsız etti saldırgan davrandı çirkefliğe devam etti.”

Decathlon Ankara Kentpark şubesinde bir tane tenis raketi kordajına baktım, kordaj ürünlerde bulunmuyordu, sipariş verdim, ve mağaza teslimi olmasını istedim. Birkaç gün sonra ürün gelmiş. Raketimi götürdüm ve kordajın rakete 25 tansiyonla çekilmesini istedim. 24 uygun. Olur dediler. Peki dedim 24 olarak çekin. Birkaç gün sonra gelin teslim alın dediler.

Biraz esnek daha doğrusu gevşek gibi geldi neden diye sordum. Deneyin öyle karar verin dediler. İki defa ayrı günlerde denedim ve kordaj tamamen gevşedi. Kentpark Decathlon mağazaya götürdüm iade istedim. Kaba ve suratı asık mağaza müdürü n*** hanım bizim hatamız değil kabul edemeyiz dedi.

Daha ne olduğunu anlamdan, anlamaya çalışmadan nezaketsizce yaklaşımla reddetti. Ürün Decathlon'un, mağaza Decathlon'un, ürünün rakete çeken Decathlon ama suçlu yok öyle mi? Kordaj değeri 200 TL raket çekme 40 TL ve toplam 240 TL için müşteriyi sahipsiz bırakıyorsunuz.

Yaptığınız hatalar zincirinin müşteri ile baş başa bırakıyorsunuz. Müşterilere bunu yapıyorsanız muhtemelen mağazaları kapatmaya karar verdiniz. Bu davranışınızla sizden çöp bile almam artık.

15 Temmuz 2023 17:23 (Şikayetten 22 saat sonra)
01 Ağustos 2023 17:51

Merhaba Ömer Bey, Mağazamız yetkilileri ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Ömer
Ömer
11 Eylül 2023 13:09

12 Kasım 2023 20:55
Ömer sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 12:05
"Sorunun çözüme kavuşmasını sağladığınız için teşekkürler."

01 Aralık 2023 14:32

19 Temmuz 2023 10:17