14 Temmuz 2023 23:59

Decathlon'dan 08.06.23 tarihinde bir halısaha ayakkabısı aldım. 42 numara küçük geldi. 43 numara için değişim istedim. Bana bir değişim kodu verdiler. İade sırasında fatura veya irsaliye kodu istiyorlarmış. Bunu temin etmediğim için (aslında bunu daha önce isteyen bir firma olmamıştı) o şekilde gönderdim. Yaklaşık 3 hafta sonra fatura olmadığı için tarafıma şube teslim iade gerçekleşti. Faturanın bir çıktısını alıp ayakkabı ile birlikte tekrar 07.08.23 tarihinde 'Ekol lotus tesisi - Decathlon şekerpınar mah. Fevzi Çakmak cad. No:100 üst kat a kapısı 41420 Çayırova Kocaeli Türkiye' bu adrese gönderdim. Şimdi ürün gönderilmedi görünüyor. Bir aydan fazladır. Eski bir ayakkabı ile oynuyorum, kimsenin ilgilenmemesi, fatura ve irsaliye istemesi saçma geliyor. Lütfen bu durumu göz ardı etmeyin. Decathlon yıllardır vazgeçmediğim kaliteli ürünlerin adresi. Sizlerden çözüm bekliyorum

17 Temmuz 2023 10:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Abdullah Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri ilişkileri yetkilimiz gün içerisinde tarafınızla iletişime geçecektir. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

17 Temmuz 2023 21:46

Kimse beni aramadı.

18 Temmuz 2023 17:45

Merhaba Abdullah Bey, Müşteri ilişkileri yetkilimiz tarafınızla iletişime geçmeye çalışmış fakat telefon numaranızdan size ulaşamamıştır. Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 09:14
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 22:05
Decathlon'da Sipariş Ve İletişim Sorunları

25 Eylül 2023 22:01
Decathlon İade Sorunu İletişimsizlik
Prhn sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 21:46

Yanlış Ürün Gönderildi Siparişim Haftalardır Teslim Edilmedi