Decathlon Değişim Yapılmaması

23 Kasım 2023 18:492.195

3 Aralık 2023 12:59

Halen iade konusunda dönüş yapılmadı neden acaba Decathlon form İstanbul cevap bekliyoruz ilgili birimlerden sorumluluk bu kadar zor olmamalı müşteri hakkı memnuniyeti nerede kaldı acaba bekliyoruz halen ilgilenen yok kurumsal bir firma hızlı bilgilendirme yapmak

1 Destek
23 Kasım 2023 15:42

Hizmette ilgi yok tavırlar nöbetçi müdür Nurettin adlı şahıs istediğiniz yere gidin değiştiremiyorum diyerek ukalaca tavırlarda bulundu 2 yıl garanti neden veriliyor madem garantisi yok dersin satarken dikim hatası değilmiş garantiye girmez Mis böyle kurumsal bir bunu yapmalı değişimlerini rica ve arz ediyorum firmaböyle bunu yapar

24 Kasım 2023 12:44

Sipariş numarası9_6999

24 Kasım 2023 16:47 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konuyu incelemeye aldık. En kısa süre içerisinde telefon veya mail yoluyla tarafınıza ulaşım sağlayacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Merhaba, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Decathlon Su Geçirmez Diye Sattıkları Bot Su Geçirdi Maalesef

Decathlon SuGeçirmez Diye Sattıkları Bot Su Geçirdi Maalesef

Muhammet
Decathlon Waterproof Bot Su Geçiriyor!

DecathlonWaterproof Bot Su Geçiriyor!

Asuman

Öne ÇıkanKonular