Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

D Smart Vefat Nedeni İle Abonelik İptali Cayma Bedeli

D Smart Vefat Nedeni İle Abonelik İptali Cayma Bedeli
Kubilay
19 Ağustos 2024 11:29

Mart 2024'te babamı kaybettim. Babama ait D-Smart aboneliğini doğal olarak iptal etmek için Nisan 2024'te Çanakkale Merkez Kıran Teknoloji'ye cihaz teslimi ile veraset ilamı, ölüm belgesi ve kendi (oğlu) kimlik belgem ile beraber vefat nedeni ile abonelik iptali talebinde bulundum. İşlemi gerçekleştirdik. Fakat Haziran ayından beri 317₺'lik cayma bedeli faturası olduğu bilgisini içeren SMS geliyor, rahmetli babamın telefonuna. Bununla ilgili D-Smart müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm, i***@dsmart.com.tr adresine 17 Temmuz 2024 13:45'te talebimi yineleyen mail gönderdim gerekli evraklar (veraset ilamı ve ölüm belgesi) ile. Hallolmadı, müşteri hizmetlerini tekrar aradım, bu sefer de f****@dsmart.com.tr adresine dilekçe ve tüm belgelerin mailini gönderdim. Halen işlem yapılmamış ve müşteri hizmetlerini aradığımda WhatsApp destek hattına yönlendiriliyorum. Ben WhatsApp destek hattı ile de görüştüm, faks gönderin dediler. Aylardır bu sorunu çözemiyorlar! Sorunun kaynağı da Çanakkale Kıran Teknoloji adlı D-Smart bayisinin abonelik iptalini vefat olarak girmemesiymiş sisteme! Ben ölüm belgesini verdim. Bayiye ne amaçla iptal edilmiş olabilir acaba aboneliğim? Kıran Teknoloji'ye hiçbir şekilde telefon ile ulaşılamıyor! Babamı kaybetmişim, ben D-Smart ile uğraşıyorum! Çözümü buradan bulamaz isem Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım!

28 Ocak 18:28 (Şikayetten 5 ay sonra)

Ali

DSmart pişmanlıktır

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 01:10
Ölüm Sonrası Fatura Şoku: DSmart'ın İlgisizliği
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart İptal Sonrası Fatura Şoku

Işıl