Resul sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 15:30

D-Smart internet hizmeti kullanmaktayım ve her gün düzenli olarak teknik servis ile görüşmekteyim; ancak herhangi bir iyileşme sağlanamıyor. Görüşmelerim esnasında, müşteri hizmetleri tarafından hız testi yapmam isteniyor ancak 10 dakika beklememe rağmen siteye erişim sağlayamıyorum. Müşteri temsilcisi ekranda bir sorun görünmediğini belirtse de, interneti kullanamıyorum. Bu durumla yaklaşık on aydır karşı karşıyayım. Daha önce modemimi değiştirmem gerektiği söylendi ve değiştirdim. İnternet kullanımında bir sorun olabileceği belirtildi fakat kullandığım cihaz iPhone 14 Pro Max ve başka bir internet servisinde sorun yaşamıyorum. Bu konuda herhangi bir açıklama yapamadıklarını ifade ettiler. Teknik servis için 300 küsur lira gibi bir ücret talep edildiğini belirttim ve internet servisini sağlayamadıklarını, buna rağmen ücret talep ettiklerini dile getirdim. Herhangi bir teknik servis gelmediği halde D-Smart'ın kalitesiz bir internet hizmeti sunduğunu düşünüyorum. Ürün satış aşamasında ilgi gösterilirken, sonrasında müşteriyle ilgilenilmediğini gözlemledim. Sunulan hizmeti maalesef olumlu bulmuyor ve kimseye önermiyorum.

02 Ocak 2024 15:54 (Şikayetten 23 dakika sonra)
Resul
03 Ocak 2024 14:57
D Smart İnternet Ücretsiz Bile Verilse Alınmaz

Bugün arıza kaydı üzerine Türk Telekom ekibi geldi interneti kontrol etti bazı şeyleri düzelttiğini söyledi bunlardan sonra internet hızı normale binmişti fakat şimdi de internet hızı göründüğü gibi

08 Ocak 2024 23:41
Resul
10 Ocak 2024 14:41

Evet internete bağlı duran cihazlar var fakat internet bağlantısı yok internet kullanılamıyor. Sorunu çözmek yerine sürekli saçma sapan bahaneler üretiyorsunuz. Sözleşme iptali için tekrar arayabilir misiniz

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart İnternet Hızı Sürekli Düşüyor, Çözüm Yok, Ücretli Teknik Servis Tekrarı

Muhammet
13 Haziran 00:10
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 14:17
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 14:49
D-Smart Net Hizmeti Çıldırtıyor!
D-Smart Net Hizmeti Çıldırtıyor!
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 13:59

D Smart İnternet Sorunu