Viaport Boyner Den Şikayetçiyim (mont Mağduruyum)

Viaport Boyner Den Şikayetçiyim (mont Mağduruyum)
Sudenaz
07 Ocak 2024 14:48

Viaport Boyner'den mont aldım, 7 bin küsur liraya CK markalı bir üründü ve beyaz renkteydi. Pazar günü aldım, 2 gün giydikten sonra sol kolundaki Calvin Klein Jeans yazısının üstünde beyaz daksil içeren minik minik iki renk gördüm. Bir yazı da kalkmış durumdaydı. Viaport Boyner mağazasına iade veya değişim için götürdüm, incelediler, 2 dakika sonra benim göremediğim montun iç kollarında siyah leke olduğunu söylediler. Benim gözümden kaçmış, yeni aldığım için dikkat etmemişim, bunu kabul ediyorum. Deodorant ya da yeni alınmış kıyafet izinden meydana gelmiş olabilir ama bu kuru temizleme ile giderilebilecek bir durum. Yetkili bir beyefendiye kaç günde gelir diye sordum, 20 gün dedi. Soğuk bir yerde okuduğumu ve başka montum olmadığını, babamın emekli maaşıyla zar zor aldığını söyledim. O yetkili çalışan bana tamam, not ekliyorum, 1 haftada gelir dedi. Bu söylediğine laf etmeyerek diğer konuya geçiyorum. CK red etti, sonra Boyner'e gönderdik, oradan da red geldi. Yaklaşık 1,5 ay montsuz kaldım ve bu sürede belki 4 kere bademcik iltihabı geçirdim. Daha sonrasında Boyner'den de red gelince Viaport mağazasına gittik ve en yetkili bir beyefendiyi çağırdık. Bize Hakem Heyeti'ne ve Tüketici Hakları'na gitmemizi, 2 dakikada orada hallettiklerini, sonra parayı almak için gün içinde buraya gelmemizi söyledi. Biz de, madem böyle bir şey var, neden oyalıyorsunuz dedik. Tüketici Hakları'na gittiğimizde bize 5-6 ay içinde sonuçlanır demeleriyle şok olduk. Bu Boyner'in baştan savma laflarıyla biz mağdur olduk. Bize geç sonuçlanır demek zor mu? Ayrıca montu bize öyle kötü bir şekilde verdiler ki, kalkan yazı sayısı 1 iken 3 olmuş. Allah'tan korkun, en sonunda hepsine dava açacağım.

07 Ocak 2024 15:05 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Sudenaz
09 Ocak 2024 13:07

Hiçte yardımcı olmadılar

10 Ocak 2024 14:56

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Berat
26 Aralık 2024 13:38
Calvin Klein Montun Kalitesizliği Ve Boyner Müşteri Hizmetleri Sorunu
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
17 Aralık 2024 16:47
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
02 Aralık 2024 08:15