Boyner'de Hediye İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Boyner'de Hediye İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
18 Aralık 2024 21:33

Boyner mağazasından hediye olarak 5468 liralık bir ceket aldım. Kelebek günleri etiketi vardı sanıyorum tam emin değilim. Ancak sonuç olarak o cekete ödediğim para 5400 liraydı. Sonrasında bedeni uymadığı için eşim ürünü başka bir ürün ile değiştirirken kötü niyetli bir iade süreci işletildiğine şahit olduk. Ve iade yapan kişi eşim değil de başkası olsaydı bunun telafisi olmayacaktı. Çünkü iade çekini 5100 liradan kesiyorlar ve 368 lira benim hopime yüklenmesi gerektiği ve benim Hopi'm üzerinden kullanılacağı iletildi. Bu durumda ben eşimin yanında olmasam 368 lira ne olacaktı? Ben bir hediye aldıysam bunun iade süreci ile ilgili bir sürece dahil olmamam ve aldığım kişinin hediyeyi aynı değerde yani 5468 olarak değiştirebilir olması gerekir. Muhtemelen ben orada olmadığım durumda hediyeyi değişen kişi ancak düşük bedelli olarak değişebilecekti. Hopi süreci zaten puan kullanımı acısından gereksiz karmaşık ve yanında verilen çorap boya hediyeleri ile ne yapıldığını fişten anlamak bile mümkün olmuyor. Bu gibi mağduriyetleri sürekli yaşamaktan sıkıldık gerçekten.

18 Aralık 2024 23:41 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Aralık 2024 10:58

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

29 Aralık 2025 17:04

Beni arayıp Hopi kullanımlarında sürecin bu şekilde olduğunu anlttılar. Yanlış sürecin çözümüne yönelik bir şey olmadı. Hala hediye gelen bir ürünü başka ürün ile değiştirmeye, iade etmeye korkuyoruz Boyner'de. Acaba bana hediyeyi alan hoıpi kullandımı ona Hopi yattı da haberi olmayacak mı bedeli gerçekten bu mu diye düşünüyoruz. İnanılmaz yanlış karmaşık süreçleri var.

Merve
24 Kasım 2023 03:58

Yiğiter
27 Ekim 2023 00:42
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Mahsun
11 Haziran 2024 14:35
Atlıhan sonuçtan hiç memnun değil

Atlıhan
20 Aralık 2024 21:39
Asude sonuçtan hiç memnun değil

Asude
16 Ağustos 2024 20:15