Boyner Hoff Türkiye Distribütörü

Boyner Hoff Türkiye Distribütörü
25 Mart 2024 11:583.332

Hoff Ayakkabılarının Türkiye distribütörü Boyner. Firmanın iletişim bilgilerine ulaşılamıyor. Hoff Türkiye internet sitesinden satın aldığımız ayakkabıların durumunu ben nasıl öğreneceğim? Ne bir kargo bilgisi var ne bir iletişim numarası. Ödemeyi yaptık. Durum hakkında bilgi alabilir miyim?

25 Mart 2024 11:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bize iletmeniz durumunda kısa bir süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Boyner müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

Özlem
25 Mart 2024 14:22

Boyner müşteri hizmetlerini arayarak konuyla ilgili bilgi almak istedim ancak hiçbir bilgileri yok bu konuda. Acil olarak konuyla ilgili bilgilendirilirsem sevinirim. Çünkü 2 ayakkabılık paramı kaptırdığımı düşünmeye başladım.

25 Mart 2024 16:42

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Özlem
25 Mart 2024 17:30

Görüşme sağlandı fakat hiçbir aydınlatma olmadan bilginiz olsun. Arayan arkadaş kendilerinde distribütör firmanın iletişim bilgisinin bulunmadığını aktarıp kapattı. Bu mudur çözüm. Türkiye distribütörü olduğun firmanın iletişim bilgilerinin olmaması na kadar saçma bir durum. Umarım paramı kaptırmamışımdır.

Yorumlar(11)

1 Temmuz 2025 23:47

Özlem hanım bende spariş verdim aynı sorunu yaşadım. Siz çözüm bulabildiniz mi

7 Şubat 2025 16:04

Özlem hanım merhabalar. Sorununuz çözüldü mü acaba merak ettim çünkü aynı durumu ben yaşıyorum.

3 Ekim 2024 19:02

Ürün geldi mi?

26 Ağustos 2024 21:07

Sonuç alabildiniz mi bilgi verirseniz sevinirim

8 Nisan 2024 18:25

Merhabalar, benimde Hoff Turkey sitesi karşıma çıktı sipariş verecektim fiyatlar anormal ucuz olunca şüphelendim, sizin siparişiniz geldi mi acaba orijinal olarak?

Boyner'den Aldığım Ayakkabılar İçin Bilgi Alamıyorum

Boyner'den Aldığım Hoff Ayakkabılarının Durumu Belirsiz
3 Yorum

Hoff Ayakkabıları Siparişimde İletişim Eksikliği

29 Aralık 2024 02:291.859

Hoff ayakkabılarının Türkiye distribütörü Boyner. Firmanın iletişim bilgilerine ulaşılamıyor. Hoff Türkiye internet site...

Boyner Kargo Paketleme Problemi

Boyner KargoPaketleme Problemi

Hasret
Boyner Mustang Kargo Pantolon Kalitesizliği

Boyner MustangKargo Pantolon Kalitesizliği

Gökhan
Boyner Hediye Paketi Talebime Rağmen Kargo Poşetiyle Ürün Gönderiyor!

Boyner HediyePaketi Talebime Rağmen Kargo Poşetiyle Ürün Gönderiyor!

Bilge
Boyner'de Kim Kime Kim Duma

Boyner'de KimKime Kim Duma

Serhat
Boyner Puma Ayakkabı Mağduriyeti!

Boyner PumaAyakkabı Mağduriyeti!

Berat