Boyner Guess Sırt Çantası Hatalı Dikim

21 Aralık 2024 19:20512
21 Aralık 2024 14:12

Sırt çantasının omuz askıları farklı dikilmiş

22 Aralık 2024 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bize iletmeniz durumunda kısa bir süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Boyner müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

27 Aralık 2024 17:38

Hatalı bir dikim ve Boyner çanta reyonundaki çalışan kişilerde gördü aynı model diğer çantalara baktılar onlar doğru dikilmişti buna rağmen inceleme sonucundan olumsuz ret cevabı aldım bu kabul edilebilir bir durum değil yeni aldığım bir çantayı hatalı dikiminden dolayı kullanmak zorunda değilim hiçbir şey yokmuş gibi kullanmama devam etmemi istediler hakkımı sonuna kadar arıyorum

4 Ocak 2025 10:43

Hatalı dikilmiş deforme çantayı bana sattılar ikinci kez inceleme sonucunda red yanıtı aldım biz hatalı üretilen çantayı size sattık sesini kes ve kullanmaya devam et denildi verdiğim parayı hak etmediler

Boyner'den Alınan Çanta 9 Günde Soyuldu, Değişim Talebim Reddedildi

Gamze
Gamze
27 Haziran 2025 21:22324

2025 Mayıs ayında Ankamall Boyner mağazasından Calvin Klein marka çanta aldım 5000₺ den fazlaydı fiyatı, çantayı çok az ...

Boyner'den Aldığım Ayakkabılar Kısa Sürede Yırtıldı, Mağaza Kullanıcı Hatası Dedi

Meriç
Meriç
20 Haziran 2025 00:10236

Ürüne 4200 Türk lirası para verdim. Sırf Boyner markası kaliteli bir markadır diye sonuç ortada. İki ayakkabının arkası ...

Jeep Sweatshirt'te Tüylenme Ve Deformasyon, İade Talebim Reddedildi

Rahime
Rahime
26 Haziran 2025 15:05228

Boyner'den aldığım Jeep marka sweatshirtüm, birkaç kez giymeme rağmen yanlarında tüylenme ve deformasyon oluştu. İade ve...

Tümünü Gör

Ahmethan
Boyner Under Armour Spor Ayakkabının Kendiliğinden Deforme Olması

Boyner UnderArmour Spor Ayakkabının Kendiliğinden Deforme Olması

Muhammed
Boyner'den Aldığım Mavi Kotun Hali!

Boyner'denAldığım Mavi Kotun Hali!

Sinan
Boyner Discovery Mont Deforme Oldu!

Boyner DiscoveryMont Deforme Oldu!

Süleyman

Öne ÇıkanKonular