Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
02 Ekim 2024 20:32

21.09.2024 tarihinde Media Markt'tan Bosch marka ankastre set almıştık. 27.09.2024 tarihinde servis ürünleri kurup gitti. Aynı gün içerisinde hiç kullanılmayan fırının şalter attırdığını ve ocak yüzeyinde lekelenmeler olduğunu fark edip servis kaydı oluşturduk. Gelen teknisyen fırının rezistansının değişmesi gerektiğini, kaçak olduğunu ve ocağın lekeli olduğunu belirten bir not hazırladı. İade işlemlerimizi başlattık. Kutusu açılmayan davlumbazı ise satın aldığımız mağaza iade aldı. Hasarlı ürünleri ise Bosch markasının iade alacağı belirtildi. Ancak bugün tekrar gelen teknisyen (aynı kişi) fırının rezistansında sorun olmadığını, taşıma esnasında fırın arka sacının eğildiğini, bu sebeple kaçak olduğunu, zaten bu sacın çok ince olduğunu ifade etti. Ocak için değişim işlemi yapabileceğini söyledi. İade almamak için önce hasarlı rezistansı değişecek dediği ürünü şu an sağlam ancak taşımada zarar görmüş diyor. Ben taşımada daha başka nasıl bir zarar aldığını o ürünü kullanmadan bilemem. İlerleyen günlerde ürünü kullandığım anda oluşacak bir hasarda bana kullanıcı hatası kaynaklı hasar denilecek. Ocak ayrıca lekeli çıktığı için ve davlumbazı iade ettiğimiz için set zaten bozuldu ayrıca fırında önce hasarlı sonra hasarsız oldu. Teknisyen hatasının olduğunu kabul etmektedir. Müşteri hizmetleri sürekli kayıt açıyor. Bir çözüm sunmuyor. Asla bu durumu kabul etmeyip iademin yapılmasını istiyorum. Zaten hiç kullanmadığım bir ürünün 14 iş günü içerisinde iade etme hakkımın olduğunun bilincindeyim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

03 Ekim 2024 09:09 (Şikayetten 12 saat sonra)

Gizem
03 Ekim 2024 12:28

Önerilen çözüm ocağı kendi özel sıvımızla silelim, ocakta yağ lekesi var denildi. Hiç kullanmadığım ortada olan bir ocak için bana yağ lekesi var demeye utanmadılar. Fabrikadan kaynaklı yağ lekesi olabilirmiş. Böyle bir saçmalık mı var? Bana sürekli tamirle onarımla geliyorlar. Ben onarım ya da tamir istemedim. İade istiyorum. Sizin kalitesiz mallarınızı kullanmak istemiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup çevremdeki herkese bu durumu anlatacağım.

İbrahim
30 Ağustos 2024 19:03
Eda sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 01:17
"Öncelikle genel müdürlükte ki Başak hanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sürecin başından sonuna kadar hep ilgilendi. Arnavutköy Özçelik Kardeşler bayisine'de ilgileri için teşekkürler. Sorunum çözüldü."
Bosch Farklı Ürün Teslimatı
Bosch Farklı Ürün Teslimatı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
11 Haziran 09:22

Adem
26 Aralık 2024 20:14
Bosch Ürünlerinde Beklenmedik Kusurlar ve Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Nisan 08:23