Furkan
29 Nisan 2024 18:46

23 Nisan 2024 tarihinde Kahramanmaraş Bosch Yetkili Bayii olarak hizmet veren Ada Home Concept mağazasından faturalı olarak Bosch markasının GSN54VWE0N modeli olan 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu satın aldım. Ürünün boyutlarının büyük olması ve mutfağıma uyum sağlamaması nedeniyle mağazadan değişim ya da iade için 28 Nisan 2024 tarihinde talepte bulundum. Ürün hiçbir şekilde kullanılmadı ve bu durum fotoğraflarla da kanıtlanabilir. Ürünü teslim eden yetkili servis, ürünün kutularını alacaklarını belirterek götürdüler. Ancak mağaza yetkilileri, ürünün satıldığını ve değişim veya iadesinin yapılamayacağını bildirdiler. Ayrıca, ürünün üzerine ek ücret ödeyerek başka bir beyaz eşya ile değişim talebime de olumsuz yanıt verildi. Deprem bölgesi olan Kahramanmaraş'ta, insanların mağduriyetlerini bir global firmanın yetkili mağazasında giderememeleri durumunda başka hangi yollara başvurabilecekleri konusunda endişelerim var. Eğer bir global firmanın yetkili bayisi bu şekilde bir satış anlayışı ile hareket ederse, bu mağazaya olan güven nasıl arttırılabilir? Bosch mağazasından ürün alırken iki kez düşünmek gerektiğini düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve ürünün değişimini veya iadesini talep ediyorum.

30 Nisan 2024 09:19 (Şikayetten 14 saat sonra)

Furkan
30 Nisan 2024 10:20

Bosch Yetkili satıcısı arayarak ürünü açtınız ürün artık sizin bizler hiçbir şekilde yardımcı olamayız şeklinde dönüt verdiler. Bir vatandaş olarak tavsiye vermek gerekirse mümkün olduğu sürece yerli markalardan alışveriş yapılması. Bosch Siemens ve Profilo grubu olduklarını söyleyen menşeyi yabancı ve yardımcı olmayan markalardan uzak durmanız tavsiyemdir.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
10 Haziran 2024 20:45
Bosch Derin Dondurucu Hüsranlığı!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Derin Dondurucu Ses Sorunu Ve Servis Deneyimi

18 Eylül 2024 20:55
Bosch Derin Dondurucu Ses Sorunu Ve Servis Deneyimi
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
07 Eylül 2023 10:35

Bosch Derin Dondurucu Kurban Bayramı Mağduriyeti

Öznur
15 Haziran 2024 22:29
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Derin Dondurucu Hasarlı Geldi, Servis ve İletişim Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı

Oğuz
10 Ekim 20:13