Haldun
29 Aralık 2023 00:00

Bosch'tan online internet alışverişi yaptık. 1 tost makinesi sipariş ettik. Kargo geldi fakat paketinden açılmış olduğu ızgarada çizik olduğu anlaşılıyordu. (Bu arada evimde tüm elektronik eşyalar Bosch marka) paketi açarken resimlerini çekerek açtım. Resimlerden her şey ortada. Müşteri hizmetlerini aradım değişmesini istedim. Bize geri dönüş yapacaklarını söylediler. Geri dönüş yaptıklarında para iadesi yapacaklarını ürünü değiştirmeyeceklerini söylediler. Koskoca Bosch firması kimlere kaldı ki
●müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Vb.● Sloganlarına aykırı hareket ederek Almanların koskoca firmasını küçük düşürüyorlar.
■Sanırım kampanya yapıyoruz diyerek açılmış teşhir ürünlerini mi satıyorlar ki değişimi yapamıyor koskoca Bosch firması■
ben satın aldığım ürünün hiç açılmamış yenisini istiyorum. Aksi halde yasal haklarımı kullanacağım.

29 Aralık 2023 10:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

Fatih sonuçtan memnun

13 Haziran 2023 08:53

Mehtap
10 Ağustos 2024 12:50
Bosch Ürünün Arkasında Durmuyor.
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
12 Eylül 2024 10:16
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Cemre
06 Aralık 2024 21:44