Evrimnur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ünlimited 8 Gen2 Yeni Kutu Açılış Ve Bozuk Ürün!

30 Ağustos 2024 13:57

Pazartesi günü Media Markt'tan Bosch ünlimited gen2 8 marka dikey süpürge aldım. Ertesi günü evi süpürmek için kullanmaya başladığım da başlığının halı da asla dönmediğini gördüm. Parke de kayıyor ama halı da fırçası duruyor ve ilerlemiyor başlık. Hemen Media Markt'ı arayıp durumu bildirdim fakat Bosch markasıyla görüşmem gerektiğini söylediler aradım bildirdim. Çarşamba günü gelip baktılar ürüne bilgi vereceklerini söylediler ve bugün cuma tekrar aradım cumartesi gelip işlem yapacaklarını söylediler. Öncelikle arayıp ne olacağına dair bilgi sıfır. Her şeyi geçtim ürünü açar açmaz böyle bir şeyle karşılaşmam Bosch'un artık eski kalitesinin olmadığının kanıtı. Umarım ürünü tamir yapma veya parça onarma gibi bir işlem yapmazlar öyle yaparlarsa bunu hiçbir şekilde kabul etmeyeceğimi bildirmek istiyorum ve anında avukatıma yasal işlemler için başvuracağımı bildirmek istiyorum. Yeni aldığım üründe bunu yaşıyor olmam hiçbir şekilde kabulü gerektirir bir durum değil ve midemi bulandırdı Bosch'tan soğudum üzülerek. Eklemek istiyorum başıma bu olay geldikten sonra araştırdım ve bu sorunu yaşayan başka insanlar olduğunu da gördüm. Yetkili servisten gelen beyefendiye bununla alakalı çok şikayet var dediğim de bana hiç denk gelmedi ilk defa görüyorum dedi. Almadan araştırsaydım keşke hem kaç gündür ev süpüremiyorum hem Bosch servisinin keyfini bekliyorum en azından arayıp bilgi verin şundan şu oldu diye cumartesi evde değilim dememe rağmen yapabilecek bir şey yok diyorlar pazartesi gönderelim diyorlar. Arkadaş ben sizin keyfinizi mi bekleyeceğim hem mağdurum hem sizi bekliyorum paramızla rezil oluyoruz.

30 Ağustos 2024 17:14 (Şikayetten 3 saat sonra)

30 Ağustos 2024 18:31

Şaka gibiler dönüş yapıyorlar ve ürünün halıdan kaynaklı olduğunu söylüyorlar yetkili servisteki arkadaş bu şekilde iletmiş sonucu bekliyorum merakla görenler ürünü almadan düşünsün😂

30 Ağustos 2024 20:06

Yazımı görenler için söylüyorum. Çok fazla aynı durumdan mağdur olanlar var araştırın ben araştırmadan aldım pişmanım.

30 Ağustos 2024 21:44

Arkadaşlar ürün halıdan kaynaklandığı söyleniyor. Ama biz alırken satıcı bize halı seçer demedi ayrıca 3 farklı halı da deniyorum hangi halı da kullanılabiliyor bu ürün kaç saattir araştırıyorum hiçbir yerde böyle bir bilgi de yok halı seçer bu süpürge demiyor rezil siniz kısaca

02 Eylül 2024 15:35

Bosch yetkili servisten arandım ve gerçekten çözüm odaklılar öncelikle teşekkür ederim. Biz iade yapabilsek yapalım siz haklısınız diyorlar ürün dediğiniz gibi halı da kullanılmıyor ve böyle bir bilginin mevcut olmadığını da söylüyorlar. Müşteri temsilcilerinden tutun yetkili servise kadar hatta media marketin kendi satıcıları müşteri hizmetlerine kadar herkesin hak verdiği bir durum yaşıyorum ki artık 1 hafta oldu Media Markt ürünü getirin bir de biz baskı yapalım diyorlar. Başta kim varsa iade onayını onların gerçekleştirmesi gerekiyormuş çalışanların böyle bir yetkisi yokmuş yetkili servisteki arkadaşta bunun için çok yardımcı oldu. Ama ne hikmetse baştaki hanımefendi hala araştırma yapacağını haber vereceğini söylüyor neyin araştırması bu ürünü aldığımın ertesi gününden beri arıyorum sizi sorunu dile getiriyorum iade etmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Paramı geri verin ürününüzü alın zaten bedava verseniz almam artık bu markadan hiçbir şey!

04 Eylül 2024 13:59

Hala haber yok her gün düzenli arıyorum sürekli bir şey diyorlar bugünde fabrikaya iletmişler durumu oradan haber bekliyorlarmış. Anlatamıyorum derdimi süpürgesiz kaldım günlerdir komşulardan süpürge dileniyorum. Hayatımda böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum kaç kere video çekildi atıldı bariz kullanılmıyor ürün hala neyin haberini bekliyorsunuz. Kendi yetkili servisiniz bile diyor ki bu ürün kullanılmıyor haklısınız. Bugün size bir dava açsam misliyle karşılık alırım hiçbir yerde kullanım kılavuzunuz dahil ürünün halı seçtiğiyle alakalı bilgi yok ve ayrıca Bosch mağazanıza gidip sordum hiç böyle bilgi yok çalışanlarınız mağaza sahipleriniz bile bilmiyor bunun böyle olduğunu uğraştırmayın artık beni iade edeceğiniz 15000 bin tl altı üstü eliniz titriyor etmemek için koskoca Bosch markasının yaptığına bakın

05 Eylül 2024 11:35

Bugün Bosch genel müdürlük tarafından tekrar arandım hala sonuç yok bekliyorum. Fabrikaya soracaklarmış ama ısrarla halıdan kaynaklı demeye devam ediliyor. Günlerdir iade istediğimi söylememe rağmen de değişim talebiniz olmuş böyle bir şey yapamayız diyorlar. Değişim zaten istemiyorum evime bir daha asla Bosch markasını sokmam üstüne para verseniz yine sokmayacağım. Kısaca 1 hafta oldu veya beklemeye devam ediyorum.

06 Eylül 2024 17:47

Hala sonuç yok maalesef ısrarla halıdan kaynaklı deniliyor. 4 farklı halıda çekip video gönderdim istediler. Kalın halılar da çekmiyor görüyorlar ince halılarda da güç gösterdiğimiz de süpürge ilerliyor yine zorlanarak ve halı katlanarak buna da vakum gücü çok yüksek bu yüzden böyle olur deniliyor. Neyse ki çözüme kavuşturamadık Tüketici Hakları'na başvuru da bulunacağız. Parayı sokaktan toplamıyoruz Bosch yetkilileri. Ayrıca halı seçtiğine dair hiçbir yerde böyle bir bilginiz yok her şeyi geçtim kendi mağazanızdaki satıcılarınız bile bilmiyor 2 farklı mağazada video çektik hepsini Tüketici Hakları'na sunacağız bir süpürge üretiyorsunuz evde kullanılsın diye süpürge halı seçiyor diyorsunuz e ne işe yarayacak o zaman bu süpürge alırken bilgisi verilmiyor kullanım kılavuzunuzda yazmıyor halı seçer diye e kendinizi nasıl haklı gösterebiliyosunuz. Alacaklar araştırmadan yazımı okusun ve tekrar düşünsün

09 Eylül 2024 12:35

13 günlük bir zaman diliminde sonuca varılmadı ve talebimiz bin bir mazeretle kendilerince haklı olduklarını düşündükleri için bize de buna inandırmaya çalıştılar belgelerimizi topluyoruz yetkili servislerinden evrakları vs istedik. Yarın Tüketici Hakları'na başvurumuzu yapmış olacağız. Sizlerde yazımı görüyorsanız mağdur olmamak için almadan düşünmeniz ve iyice araştırma yapmanızı tavsiye edebilirim.

Rabia
Rabia

Merhaba hâlâ aynı mı güncel probleminiz. Bosch'tan ben de asla memnun kalmadı ama çeyizime aldığım ürün elime kaldı kusurlu gönderdiler. Günlük sinir dozu almak isteyen direkt müşteri hizm arasın. Ne hikmetse hepsi genel müdür en yetkililer bayağı vasiflilar.

Bosch Dikey Süpürge Halı Başlığı Halıda Çalışmıyor

Emrah
20 Ekim 2023 12:09

Zeynep
03 Haziran 2024 13:48
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
04 Aralık 2023 18:08