Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Tam Otomatik Espresso Makinesi Sorunları

16 Ekim 2023 13:31

Bosch tam otomatik espresso makinesi geldiği günden beri süt köpürtme özelliği kafasına göre çalışıyor. Zaten diğer yorumlardan da görüldüğü gibi sorun herkeste var. Misafire 1 kahve yapacakken birisi iyiyken diğeri asla köpürmüyor, alakasız bir içecekte oluyor. Bunları aylardır görmezden geldim ancak 6. Ayda tamamen makine bozuldu. Kahveyi telvesini komple içeri akıtıyor saçıyor. Servis geldi. Demleme parçası değişecek dedi. 6 aylık bir ürün süt köpürtme zaten ilk günden beri kafasına göre eee kahve demleme aparatı da bozulmuş. Makine zaten asli görevlerini yerine getirmiyor ki. Yeni ürün istediğimi söyledim. Ama şu anda da ne arayan var ne soran.

16 Ekim 2023 14:26 (Şikayetten 55 dakika sonra)

20 Ekim 2023 01:29

Verocup 300 model tam otomatik kahve makinesi ile ilgili sorunum çözülemedi. Süreçten asla memnun kalmadım Bosch'tan asla küçük ev aletlerine girmeyin hele kahve makinesi tamamen hayal kırıklığı girin şikayetleri okuyun herkeste aynı şikayet problemli üründe arkasında değil ürünün.

03 Kasım 2023 10:41

Ürün tekrardan bozulmuştur aplikasyon hatası uyarısı vermektedir. Yapacağı bir kahve onu da yapamamaktadır. İlgilenen de yoktur çok yoğunlar 3-4 gün sonraya randevu veriyorlar

03 Kasım 2023 10:43

Kahve içip keyif yapacağım diye aldığım ürün keyfimizi kaçırmaktan başka bir şeye yaramadı sakın Bosch marka kahve makinesine bulaşmayın

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
02 Nisan 2024 16:26

15 Şubat 2025 09:43
Espresso Makinesi Hayal Kırıklığı
Espresso Makinesi Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Espresso Makinesi Süt Köpürtme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Emre
27 Şubat 2025 19:08
Bosch Espresso Makinesi Süt Köpürtme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Füsun
03 Haziran 2024 18:25
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Espresso Makinesi Köpürtme Sorunu Ve Servis İlgisizliği

09 Temmuz 2025 18:11