Bosch Su Sebili Su Çekmiyor

Betül
27 Ağustos 2024 03:15

Bosch su sebili su çekmiyor. Yeni doldurunca kapağı kapatınca çekmiyor. Kronik sorun olduğu söylenmiş. Çok mağdur edici bir durum. Bu markaya yakışmayan bir durum. Çok uzun zaman olmadan böyle hata vermesi çok üzücü. Acil çözüm bekliyoruz bu durum için lütfen.

29 Kasım 2024 03:22

Bosch su sebili su çekmiyor. Bu sıkıntı uzun süredir var, bir çekiyor bir çekmiyor. Artık çok yordu. Yepyeni makinenin böyle olması çok üzücü. Markaya güvenerek almıştık. Oysaki bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Dikkatli kullandık, sonuç üzücü oldu maalesef.

Ek
27 Ağustos 2024 02:45

Bosch su sebili su bittiğinde yeni su takınca su çekmiyor kronik sorun olduğu söyleniyor böyle pahalı bir ürünün bu tarz sorunu olması gerçekten mağdur edici ve sinir bozucu bir sürü şikayet belirtilmiş bu konuşa ilgili ve artık çok sesli su çekmeye çalışıyor çekemiyor.

27 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 5 saat sonra)

Bosch Su Sebili Su Çekmiyor: Garanti Dışı Destek Talebi

Leyla
04 Ocak 2024 20:07

Bosch Su Sebili Sorunu Ve Garanti Süresi Problemi

Dilek
21 Eylül 2024 17:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Sebil Pompası Suyu Çekmiyor

13 Ağustos 2024 10:18